TRAIAN BASESCU DE CAND ESTE BUNIC A UITAT CA „TUNA SI FULGERA”IMPOTRIVA ROMANIEI,”O TARA PLINA DE MAMICUTE SI BEBELUSI „,ISI ALINTA NEPOTICA SOFIA ANAIS IONESCU „PUIUL NOSTRU!”

31 oct.

Nepoţica ex-preşedintelui Traian Băsescu, micuţa Sofia Anais, a primit deja prima ei poreclă. Cuscra şefului statului, Sidonia Ionescu, a spus că micuţa este răsfăţata familiei. În exclusivitate, pentru România TV, aceasta a mai declarat că Elena Băsescu şi soţul ei se gândesc şi la al doilea copil.

sofia_24584100

„Fiind răsfăţata familiei, tot timpul îi duc cadouri Sofiei. Deocamdată o alint „puiul nostru”. Elena şi Bogdan se gândesc deja şi la al doilea copil”, a declarat Sidonia Ionescu, potrivit România TV.

Preşedintele Traian Băsescu este topit după prima lui nepoţică. Acesta a şi ieşit la plimbare în parc cu micuţa Sofia.

Şeful statului a mărturisit că Sofia este bine, creşte şi că devine din ce în ce mai zgomotoasă. „Creşte. De când a luat în greutate devine tot mai zgomotoasă. Doarme (noaptea n.r.), dar se trezeşte”, a declarat preşedintele.

Elena Băsescu a devenit mămică pe 1 septembrie, când a născut o fetiţă. Părinţii micuţei Sofia au început deja pregătirile pentru botez. Evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie şi se va desfăşura la Bucureşti. Sofia va fi creştinată la aceeaşi biserică unde părinţii ei s-au căsătorit, Sântul Spiridon cel Nou, iar naşii micuţei vor fi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi cei care i-au cununat pe Elena şi Bogdan, Aura şi Răzvan Mustea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: