LECTORUL UNIVERSITAR CLAUDIU CRACIUN ,ALEXANDRU ALEXE SI ALTI TREI INVINUITI IN DOSARUL DE ULTRAJ IMPOTRIVA MINISTRULUI CULTURII DANIEL BARBU,URMARITI PENAL!

1 nov.

Crăciun și Alexe, urmăriți penal.

claudiu-craciun-dupa-audieri-daniel-barbu-nu-a-fost-agresat-ministrul-culturii-pune-presiune-asupra-organelor-de-ancheta-232130

Claudiu Crăciun, Alexandru Alexe şi alți trei învinuiţi în dosarul privind spargerea lunetei maşinii ministrului Daniel Barbu au fost citați pentru a li se aduce la cunoştinţă învinuirile.

Joi dimineaţă în faţa Secţiei 10 Poliţie din Capitală, zeci de persoane au venit pentru a-i susţine peprotestatari.

Avocatul lui Crăciun, Daniel Ciuglea, a a spus că protestatarul este învinuit pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice în formă agravantă, pentru care riscă închisoare de la doi la şapte ani.

Ciuglea a susținut însă că protestatarul nu a participat la spargerea lunetei, cu prilejul participării, în 17 octombrie, la un protest neautorizat în Centrul Vechi al Capitalei.

Claudiu Crăciun a declarat la rândul său că este nevinovat şi a acuzat presiuni guvernamentale.

„Este un dosar instrumentat la presiuni guvernamentale. Aceste presiuni care se reflectă atât în acest dosar, cât şi în atitudinea provocatoare a forţelor de ordine împotriva manifestanţilor din ultimele zile nu ne vor intimida. Protestele vor continua, paşnic şi spre să oprim acest proiect criminal. Cred că este preferabil să se oprească temporar maşina unui ministru pentru a o împiedica să intre peste nişte cetăţeni, decât să fim nevoiţi peste un an să ne punem în faţa buldozerelor la Roşia Montană”, a spus Crăciun.

„Este un incident minor şi regretabil, dar este exagerat se încearcă aruncarea unei lumini asupra unor proteste care au adus în stradă sute de mii de oameni în ţară şi în străinătate”, a declarat Crăciun.

„Îmi pare rău că acel parbriz a fost spart. E un incident pe care personal îl regret. Luptăm cu mijloace nonviolente. Am blocat maşina pentru că prin manevre agresive intra în cetăţeni”, a mai spus Crăciun.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: