PROCURORUL SEF AL DIICOT,ALINA BICA A DECIS TRANSFERAREA DOSARULUI LUI TRAIAN BERBECEANU LA BUCURESTI!

1 nov.

Procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, a decis ca structura centrală a instituției să preia de la Serviciul Teritorial Alba Iulia dosarul în care este cercetat fostul șef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu.

alina_bica

„S-a dispus preluarea la nivelul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală a dosarului Serviciului Teritorial Alba Iulia, privind pe inculpaţii Biriescu Titus Gabriel, Biriescu Anişoara Ramona şi Berbeceanu Traian, în vederea continuării urmăririi penale”, a anunţat vineri DIICOT, structura centrală printr-un comunicat.

Traian Berbeceanu se află în prezent în arest preventiv.

După ce Berbeceanu a fost reținut, pe Internet a fost postată o scrisoare atribuită comisarului, în care acesta susținea că asupra sa și a echipei pe care o conduce se „desfășoară o acțiune mârșavă de mari proporții, organizată și coordonată de procurori ai DIICOT și ofițeri ai serviciilor de informații”.

Șeful BCCO Alba Iulia le spunea colegilor săi să aibă grijă, avertizându-i că sunt „vânați”, „denigrați” și că împotriva lor „se fabrică dosare bazate pe probe false, pe declarații mincinoase”.

Berbeceanu este acuzat de procurorii DIICOT Alba Iulia de săvârșirea infracțiunilor de sprijinire a unui grup infracțional nestructurat, favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, mărturie mincinoasă și fals în declarații, acuzaţii pe care comisarul le respinge.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: