PURTATORUL DE CUVANT AL PNL,CRISTINA POCORA,PROMOVATA DE CALIN -POPESCU TARICEANU,IL ATACA PE ACESTA OPINAND CA ARE „O PERSPECTIVA”GRESITA IN PRIVINTA SITUATIEI ECONOMICE SI A POZITIEI PNL!

2 nov.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu are „o perspectivă” în privinţa situaţiei economice şi a poziţiei PNL, dar perspectiva reală este în 2013 dată de cei angrenaţi la guvernare, nu de cei „cu ochii în sondaje”.

10291743-674593918

Pocora a fost întrebată cum apreciază criticile lui Tăriceanu la adresa modului în care PNL se prezintă în Guvern la nivelul ministrului de Finanţe, dar şi a faptului că partidul nu ar avea o viziune economică clară.

„Îl respect foarte mult pe Călin Popescu Tăriceanu şi mulţi oameni o fac, ceea ce spune dumnealui, sigur, reprezintă o perspectivă. Din perspectiva reală, cea a realităţii economice şi sociale din 2013, când România pârjolită după o criză economică mondială şi o guvernare iresponsabilă a PDL, trebuie să facă faţă altor provocări decât în perioada 2005-2008. Perspectiva reală este dată de cei angrenaţi de munca de zi cu zi în PNL, în USL, în Guvern, oameni care nu stau cu ochii pe sondaje, nu stau cu ochii la televizor să vadă cine, ce mai comentează, ci sunt preocupaţi de îndeplinirea obiectivelor asumate de PNL, de USL prin programul de guvernare”, a afirmat Pocora.

Ea a precizat că PNL „nu este obsedat de iminenţa oricăror alegeri vor veni în 2014”, ci de îndeplinirea angajamentelor, care se va „traduce natural” şi în câştigarea alegerilor prezidenţiale de Crin Antonescu.

„PNL are unul dintre cei mai importanţi şi performanţi miniştri, şi anume Daniel Chiţoiu, viceprim-ministru şi ministru al Finanţelor, a cărui muncă se vede şi măsurile liberale de asemenea se văd în activitatea domniei sale”, a apreciat purtătorul de cuvânt al PNL, justificând prin măsurile luate în cazul „băieţilor deştepti din energie”.

Pocora a menţionat că o altă măsură a vizat reducerea TVA la 9% pentru produsele de panificaţie, dar şi soluţia susţină de PNL pentru bugetul pe 2014 de reducere a CAS cu 3%.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai apreciat că un alt ministru care a performat este cel al Muncii, Mariana Câmpeanu, în ceea ce priveşte creşterea salariilor bugetarilor, a returnării sumelor reţinute ilegal pensionarilor, dar şi creşterea unor indemnizaţii şi ajutoare.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri, la „Gândul Live”, că PSD şi primul-ministru Victor Ponta, care e socialist, au un plan foarte clar de măsuri de adoptat, îşi văd „sacii în căruţă”, în timp ce PNL este în situaţie „reactivă”, nu are viziune economică clară şi plăteşte factura.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: