CUM SABOTEAZA TABARA LENUTEI DI’PLESCOI,PE CATALIN PREDOIU,IN INTERIORUL PD-L,DUPA METODA MENTORULUI EI TRAIAN BASESCU!

3 nov.

Democrat-liberalii sunt în plină campanie pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. În partid se fac însă și jocuri subterane, din partea taberei Elenei Udrea, o strategie care ar putea da roade pe termen lung.

1346085028udrea

Surse din interiorul PDL au precizat pentru pesurse.ro că alegerile interne din PDL nu reprezintă doar un simplu galop de sănătate pentru Cătălin Predoiu și Vasile Blaga.

În subteranele partidului, Elena Udrea aplică strategia Băsescu. Înainte ca alegerile interne să aibă loc într-o anumită zonă a țării, tabăra Elenei Udrea convinge membrii PDL să nu se prezinte la vot. Scopul acestei strategii nu este eliminarea din joc a lui Predoiu, ci alegerea acestuia de către o majoritate îndoielnică, ba chiar și eșecuri în zonele de țară controlate de tabăra Udrea.

Sursele noastre susțin că strategia pe termen lung este ca tabăra Udrea-Băsescu să poată veni, în primăvara lui 2014, să atace candidatura lui Cătălin Predoiu. În acest scenariu, Elena Udrea va apărea ca singurul candidat viabil din partea dreptei la alegerile prezidențiale din 2014, necesitate care va fi explicată chiar de președintele Traian Băsescu.

Strategia Elenei Udrea începe să dea și rezultate. În cadrul alegerilor interne din PDL, Cătălin Predoiu a avut parte de o surpriză neplăcută la Neamț, unde prezența la vot a membrilor PDL a fost una foarte scăzută, dar și la Cluj, unde Cătălin Predoiu a pierdut în dauna lui Falcă, dar tot pe baza unei prezențe mai scăzute.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: