MINISTRUL CULTURII DANIEL BARBU A AFIRMAT SAMBATA CA CEL MAI BUN PREMIER DUPA 1990 A FOST CALIN POPESCU TARICEANU!

3 nov.

Ministrul Culturii în Guvernul Ponta, liberalul Daniel Barbu, a afirmat sâmbătă, la Digi 24, că cel mai bun premier pe care l-a avut România după 1990 a fost Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel-Barbu1

„Victor Ponta este un foarte bun premier, dar aș zice Călin Popescu Tăriceanu pentru că a avut un mandat de patru ani, s-a încheiat și putem judeca retrospectiv”, a precizat Daniel Barbu.

Întrebat de cea mai mare greșeală a Guvernului Ponta, Barbu a spus că s-au făcut mai multe, dar că aceea legată de adoptarea noului Cod Rutier este, în opinia sa, cea mai mare, pe care Barbu a explicat-o bâlbâit.

„Greșeala Guvernului este că nu s-a adoptat Ordonanța de Urgență, în prima formă prezentată de ministrul Radu Stroe, mai precis în a doua, că prima avea câteva probleme, sau a treia lectură, ca să fiu foarte tehnic, legată de Codul Rutier. Amânând înăsprirea sancțiunilor, avem în continuare zeci de morți pe săptămână pe străzile din România. Guvernul s-a lăsat dus cu vorba de vociferările din studiouri și cred că trebuia să fie mai energic”, a afirmat Daniel Barbu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.