PESTE 100.000 DE OAMENI AU PARTICIPAT DUMINICA,IN CENTRUL CHISINAULUI,LA O AMPLA ACTIUNE ORGANIZATA DE CPE,PENTRU INTEGRAREA R.MOLDOVA IN UE,DE CARE TRAIAN BASESCU NU ESTE STRAIN!

3 nov.

Peste 100.000 de oameni au participat duminică, în centrul Chișinăului, la o amplă acțiune organizată de Coaliția-Pro-Europeană (CPE) în sprijinul parcursului european al Republicii Moldova, transmite corespondentul Agerpres.

Traian-Basescu-Nicolae-Timofti-parteneriat-de-sange

Conform sursei citate, Piața Marii Adunări Naționale din centrul Chișinăului a fost arhiplină, iar unii participanți au comparat manifestația cu mitingurile organizate în anii 90 ai secolului trecut pentru proclamarea independenței Republicii Moldova. Circulația rutieră a fost blocate în mai multe cartiere centrale ale Chișinăului.

La Adunarea „Pentru Moldova! Pro Europa!” au participat și principalii politicieni, manifestația fiind deschisă de președintele Nicolae Timofti. „Integrarea europeană este o șansă pentru a ne reface economia, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și pentru a clădi o societate care să aibă un sens și o viziune. E vorba și de securitatea noastră colectivă și personală, de circulația liberă a persoanelor și a mărfurilor. E vorba de modernizarea și civilizarea țării noastre”, a declarat el.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: