MINISTRUL DE INTERNE RADU STROE S-A INTILNIT LUNI,LA SEDIUL MAI,CU MINISTRUL DE INTERNE AL LANDULUI SCHESWIG-HOLSTEIN,ANDREAS BREITNER!

5 nov.

Gestionarea frontierei externe, problematica azilului şi cooperarea româno-germană în domeniul afacerilor interne au fost discutate, luni, la sediul MAI, de ministrul Radu Stroe şi ministrul de interne al landului Schleswig-Holstein, Andreas Breitner, aflat într-o vizită oficială în România.

radu-stroe-explica-actualizarea-listelor-electorale-basescu-face-rau-romaniei-162548

„Ministrul Radu Stroe a transmis ministrului german că, din punct de vedere al supravegherii frontierei la Marea Neagră, din perspectiva pregătirii pentru Schengen, România are implementat cel mai eficient sistem menit să asigure măsuri preventive faţă de fluxul migrator”, precizează MAI într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, partea română a prezentat situaţia migraţiei spre România şi felul în care MAI gestionează problema.

„Delegaţia germană a fost interesată de aspectele privind protecţia refugiaţilor şi procedurile de azil, apreciind eficienţa funcţionării Centrului de tranzit pentru refugiaţi de la Timişoara, vizitat în urmă cu câteva zile şi de ambasadorul Germaniei în România”, subliniază MAI.

Potrivit sursei citate, în urma discuţiilor purtate de către oficialii ambelor delegaţii, ministrul de interne al landului Schleswig-Holstein a apreciat echilibrul pe care România îl asigură între securizarea frontierelor externe şi măsurile de protejare pe linie de azil, reprezentând astfel un bun exemplu în acest domeniu.

La finalul întâlnirii, oficialul german a lansat ministrului de interne român invitaţia de a vizita landul Schleswig-Holstein, asigurându-l de buna şi eficienta cooperare dintre cele două ministere.

Alături de ministrul Radu Stroe, din delegaţia MAI au făcut parte secretarul de stat Bogdan Tohăneanu, subsecretarii de stat Marian Tutilescu şi Lucian Guran, şeful Inspectoratului General pentru Imigrării, Nelu Pop şi alţi oficiali din minister.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a avut luni, la sediul MAI, o întâlnire oficială cu o delegaţie condusă de ministrul de interne al landului Schleswig- Holstein, Andreas Breitner.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: