PREMIERUL VICTOR PONTA ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU SI CAMARILA CARE SE „BUCURA” DIN PARTEA PARCHETULUI DE O IMUNITATE ABSOLUTA:”E O RESTANTA PE CARE MI-O ASUM!”

8 nov.

Premierul Victor Ponta a declarat ca pâna în acest moment Parchetul nu a stabilit nicio responsabilitate pentru perioada de dinainte de 7 mai 2012, el aratând ca se îndoieste de faptul ca fostii guvernanti au fost perfecti si ca partea de pedepsire a celor vinovati nu tine de USL.

pdl-modrogan1-300x192

„Constat cu neplacere ca în acest moment exista zero responsabilitati stabilite de Parchet pentru perioada de dinainte de 7 mai 2012. Daca totul a fost perfect, daca nimeni nu a încalcat nicio lege si nu a produs niciun prejudiciu, sa iasa doamna Kovesi si sa spuna: «Nu, domnule, au fost perfecti cei de dinainte». Ma îndoiesc ca lucrurile stau chiar asa”, a spus Ponta.

„Aceasta imunitate de care se bucura toti cei din jurul lui Traian Basescu – asta e o restanta pe care mi-o asum si care explica o anumita nemultumire”, a adaugat premierul, potrivit mediafax.ro.

El a spus ca USL este „restanta” la un capitol care nu tine de Uniune, respectiv în ceea ce priveste „repararea nedreptatilor comise în perioada 2010-2011”.

„Suntem restanti la un capitol care nu tine din pacate de noi, si anume noi am facut partea de dreptate pe care o asteptau oamenii în ceea ce priveste pensii, salarii, venituri. Partea de pedepsire a celor care au furat, a celor care au distrus România, a celor care ne-au lasat un miliard de Euro gaura la fonduri europene, a celor care au dat gaura la Fisc, la CNAS, la metrou – acolo, din pacate, nu tine de noi”, a spus Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: