PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU CARE”NU VA REUSI SA CREEZE PANICA!”

8 nov.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, că președintele Traian Băsescu a reacționat la scăderea CAS, creșterea pensiilor și majorarea salariilor, reamintind că cetățenii nu au mai fost instigați de multă vreme. Zgonea a adăugat că persoanele care se opun trendului pozitiv încearcă să creeze panică.

zgonea-la-lansarea-de-carte-a-consilierului-prezidential-parlamentul-va-fi-un-arbitru-al-coabitarii-intre-guvern-si-presedintie-207817

“A fost nevoie ca guvernul Ponta să anunțe scăderea CAS, creșterea pensiilor și majorarea salariilor pentru ca Traian Băsescu să reacționeze și să ne reaminteasca tuturor că, de multă vreme, cineva nu i-a mai instigat pe salariații din mediul privat împotriva bugetarilor și invers. România are astăzi un alt model de guvernare față acum cu doi-trei ani, un model bazat pe muncă, nu pe conflict, pe construcție, nu pe dezbinare, pe solidaritate, nu pe învrăjbirea oamenilor. Acest model presupune un echilibru corect între măsurile de consolidare fiscală și cele de echitate socială”, a declarat Valeriu Zgonea.

“Nu vor reuși!”

Președintele Camerei Deputaților a continuat: “Nu cu mult timp în urmă, salariile se tăiau, astăzi ele cresc, iar cei care se opun acestui trend pozitiv încearcă să creeze panică, să genereze scandal. Nu vor reuși! Soluțiile pentru România vin din muncă, consecvență și solidaritate. Acesta este drumul pe care merge guvernul condus de Victor Ponta.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: