LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU ATACA DIN NOU:”TRAIAN BASESCU SI SORIN ROSCA STANESCU AU DORMIT IN ACELASI PAT IN 2004″!,LE-O TINUT LUMANAREA?!”

9 nov.

După ce l-a criticat pe Traian Băsescu, spunând că face „un fomfleu penibil” în situația cu Sorin Roșca Stănescu, Crin Antonescu l-a acuzat și pe senatorul liberal că a dormit in același pat cu președintele în 2004.

srs-basescu

„Asta este un alt fonfleu penibil, securistic, băieții între ei. Nu am de ce să-l întreb pe SRS ce bani primea în 2004 când el și Băsescu aproape dormeau în același pat. Dacă insinuează că s-au întâmplat lucruri ilegale, nu la mine, știe adresa, știe unde să se adreseze”, a spus președintele PNL.

Totodată, Antonescu a precizat, din nou, că luni, în BPN, va cere excluderea lui Roșca Sănescu, dacă Parchetul nu va reveni asupra verdictului dat.

„Dacă Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea banilor să revină și să spună am greșit, documentele nu sunt autentice, propunerea mea rămâne cea pe care v-am spus-o. Nu e vorba de imagine. Putem să ne asumăm pierderi temporare de imagine pentru lucruri în care credem că e corect. Aici nu e vorba de imagine, e vorba de un lucru profund incorect și așa ceva nu putem accepta”, a mai spus Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: