LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU DE „TEAMA” LUI TRAIAN BASESCU VA PROPUNE EXCLUDEREA SENATORULUI SORIN ROSCA STANESCU DIN PARTID!

9 nov.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, vineri seară, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

antonescu

Operaţiunile menţionate în mesajele de transfer interbancar din documentele prezentate de Sorin Roşca Stănescu, prin care acesta acuza finanţarea Alianţei DA cu 7 milioane de dolari, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate, potrivit Parchetului Înalte Curți, care invocă rezultatele verificărilor făcute de ONPCSB.

„Pe de altă parte, însă, (…) dacă ceea ce ne-a spus Parchetul General astăzi se confirmă, şi anume că acele documente sunt false, rămâne un fapt inacceptabil că un senator al României, cu privire la preşedintele României, indiferent cine sunt cei doi, le-a scos pe piaţă. E un fapt inacceptabil. Eu mă aflu şi noi toţi în PNL ne aflăm într-o luptă de mulţi ani cu Traian Băsescu şi o vom duce până la capăt, dar asta nu înseamnă că putem accepta aşa ceva, fie şi împotriva lui Traian Băsescu. Şi, ca atare, e inacceptabil pentru un senator al României, cu siguranţă inacceptabil pentru un senator liberal”, a spus Antonescu într-o emisiune TV, adăugând că, dacă documentele sunt consfinţite oficial de către Parchetul General ca fiind false, atunci Sorin Roşca Stănescu va părăsi PNL.

Crin Antonescu a subliniat că va propune excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din PNL, dar „decizia va fi luată de un for al partidului, conform Statutului”.

Băsescu, acuzaţii la adresa lui Stănescu

„Pentru că domnul președinte al Sentatului Crin Antonescu ar fi vrut să facă și o comisie parlamentară prin care s-ar fi văzut cum a spălat președintele bani, îl rog pe domnul Crin Antonescu să-l întrebe pe domnul Roșca Stănescu dacă pe data de 03.02.2004 i s-au virat în cont exact de la firma cipriotă 229.772 de dolari și să-l mai întrebe de o altă dată, 30.12.2004, dacă i s-a virat cumva, tot de la aceeași firmă, suma de 486.00 de euro și eventual pentru care servicii. Poate îi spune domnului Crin Antonescu. Cam asta despre marele senator al patriei Sorin Roșca Stănescu, foarte susținut de domnul Crin Antonescu pentru o comisie. Dar să se grăbească, pentru că dosarul de spălare de bani merge înainte. Și poate îl cheamă și pe Vântu la o audiere. Ce ghinion, să cazi exact pe o firmă despre care președintele știa…”, a acuzat Traian Băsescu într-o conferință de presă organizată vineri seară.

În august 2013, Crin Antonescu l-a eliberat pe Sorin Roșca Stănescu din funcția de consilier personal al său, după ce senatorul a criticat propunerea președintelui PNL pentru numirea lui Nini Săpunaru în fruntea Ministerului Transporturilor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: