LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU „IN DERIVA”DATORITA LUI „CRACANEL”, A PREZENTAT LIBERALILOR SCENARII FARA EXISTENTA USL!

9 nov.

Liderul PNL Crin Antonescu le-a transmis liberalilor un mesaj de forță, prin care le-a cerut păstrarea USL, dar a încercat în același timp să imagineze și ecuațiile politice pentru situația în care USL nu s-ar fi format niciodată.

crin-antonescu-a-venit-la-guvern-pentru-o-discutie-cu-victor-ponta-161180

”Vă transmit ca preşedinte al PNL un mesaj ferm, în sensul în care cred că merită şi că avem obligaţia nu faţă de partenerii noştri, în primul rând, ci faţă de cetăţenii români şi faţă de viitorul României, să facem tot ce putem pentru ca această construcţie politică, pentru ca această alianţă să fie menţinută, să lucreze cu succes, să-şi atingă obiectivele, să-şi îndeplinească promisiunile. Tot ce ne stă în putinţă, tot ce este normal, tot ce este la îndemâna noastră, atâta vreme cât ea merge în direcţia pe care am angajat-o cu toţii în faţa cetăţenilor români”, le-a spus Antonescu celor peste 1.200 de delegaţi, reuniţi la Romexpo.

Crin Antonescu le-a reamintit liberalilor că USL nu s-a făcut doar pentru a înlătura de la putere PDL sau pentru ca Victor Ponta să ajungă premier, iar el preşedinte al României.

‘USL nu s-a făcut doar pentru a pune capăt, ceea ce nici nu s-a întâmplat, deocamdată, regimului Băsescu. USL nu s-a făcut doar pentru ca Victor Ponta să fie prim-ministru al României şi Crin Antonescu candidat şi, poate, preşedinte al României în 2014. USL nu s-a făcut pentru că am dorit împreună să venim la putere, nu s-a făcut pentru atâta lucru. Până la urmă, cel puţin teoretic, existau şi alte variante. PNL, PSD puteau candida separat, îşi luau voturi considerabile oricum, PNL putea să fie la guvernare şi fără PSD, PSD avea, la rândul său, posibilitatea unei, să zic aşa, coabitării anticipate şi, de asemenea, să fie la guvernare fără PNL – toate lucrurile astea se puteau întâmpla’, a adăugat preşedintele PNL.

El nu a exclus posibilitatea ca PSD şi PNL să rămână împreună la guvernare şi după 2016.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: