LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU,ISI VEDE SPULBERATE VISELE DE A FI SPRIJINIT DE PSD SI ATACA „FURNICUTELE PESEDISTE”,DAR DISTRUGE SI PARTIDUL NATIONAL LIBERAL!

9 nov.

Liderul PNL Crin Antonescu a ținut să transmită un mesaj căruia i-a dat o destinație clară: activului de partid al PSD. Antonescu susține că nu se mai pot face doar alianțe meschine și bazate pe artimetică, ci o alianță susținută prin votul oamenilor.

”Am spus şi repet că fără PNL, în acest moment, nu există majoritate şi, deci, guvernare legitimă şi eficientă. Spun acest lucru nu pentru Victor Ponta, care-l ştie şi care-l împărtăşeşte, nu pentru cei din PSD şi nici măcar pentru cei din PNL, care îşi imaginează în obişnuinţa unei aritmetici meschine şi care, până la urmă, de 20 de ani ne ţine unde suntem, că se pot face guverne aritmetice şi majorităţi aritmetice în fel şi chip. Da, se pot, dar sunt pur aritmetice, nu au legitimitate, nu au forţa, nu au proiect coerent. Orice altceva ar fi un joc politicianist, ar fi o revenire în timp şi ar fi o pierdere chiar a terenului care s-a câştigat de la alegerile locale şi parlamentare şi până astăzi”, a afirmat Crin Antonescu.

13314035121323004650crin-antonescu-3-razvan-chirita

În opinia sa, PNL trebuie să îşi asume guvernarea, chiar în momente dificile, aşa cum sunt cele din prezent.

”În acelaşi timp, şi reiau cu apăsare această teză, nu există dreaptă politică în România în afara PNL. Noi suntem confruntaţi ca partid de ani buni, practic, pe cea mai mare parte a epocii Băsescu, cu un atac propagandistic şi un atac politicianist extrem de dur, care construieşte din PDL sau partide apropiate preşedintelui o dreaptă de impostură. (…) Nu am făcut o majoritate de 70% şi nu am primit încrederea a 70% dintre români ca să-l rugăm pe domnul Băsescu să ne dea o hârtiuţă, ca să intrăm la Bruxelles, sau ca să permitem unor funcţionari, repet, care nu au habar de aspiraţiile, de suferinţele şi de interesele acestei naţiuni, să vorbească în numele ei şi împotriva ei. Cu această forţă în spate, toţi, parlamentari, miniştri, prim-ministru, preşedintele României, după finalul anului viitor, va trebui să vorbim puternic şi demn în numele României. Aceasta este dreaptă noastră şi alta nu există”, a mai precizat Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: