FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE DESPRE „INALT PREA SINUCISUL” TRAIAN BASESCU!

10 nov.

Fostul premier Adrian Năstase a comentat sâmbătă, după Consiliul Național al PSD, calificativul de “Înalt Prea Sinucisul” pe care i l-a atribuit președintele Traian Băsescu în momentul în care a declarat că senatorul Sorin Roșca Stănescu este “un mincinos prost”, după ce liberalul l-a acuzat pe șeful statului de spălare de bani.

traian-basescu-adrian-nastase-ghimpele-640x409

Întrebat, sâmbătă, dacă s-a simțit jignit de calificativul folosit de Traian Băsescu, și anume “Înalt Prea Sinucisul”, fostul președinte al PSD, Adrian Năstase a răspuns: “Nu, în ceea ce-l privește pe Traian Băsescu de multă vreme nu mă mai miră absolut nimic. Mai ales că am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, în care spune că îi este greață de el însuși, după un alt moment. Cândva, o să discutăm mai mult despre asta. Când va fi cazul”, a spus Năstase, potrivit Mediafax.

Promițând că va oferi mai multe amănunte la o dată pe care o va anunța ulterior, Năstase a continuat într-o formă ușor ironică: ”M-am obișnuit, într-un fel, și mi se pare frumos că de la formula «cât de mic începi să fii», acum am ajuns la «Prea Înaltul». Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred că, în felul ăsta, mulți vor spune că el a ajuns foarte mic, din păcate”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: