REALIZATORUL MIHAI GADEA A PREZENTAT IMPLICAREA PROCURORULUI LUCIAN PAPICI DE LA DNA ,IN TRANZACTIA LUI BASESCU CU TERENUL DE LA NANA(CALARASI)!

11 nov.

Mihai Gâdea a prezentat, duminică seara, un document incendiar care poate indica cum s-au folosit oamenii preşedintelui Traian Băsescu de instituţiile statului pentru a verifica terenul recent achiziţionat de Ioana Băsescu.
Rețeta pare a fi una simplă: DNA se asigură că terenul e fără probleme și apoi apare cumpărătorul sfătuit de un consilier prezidențial specializat în problemele agriculturii.

jurnalul-si-antena-3-sunt-pernicioase-lucian-papici-s-a-antepronuntat-in-2012-dupa-un-an-trimite-ziarul-si-a3-in-instanta-18464490

document

document1

document2

document4

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a trimis Ministerului Public, Parchetului, dar şi procurorului şef secţie Lucian Papici, un document cu informaţii despre mai multe fonduri funciare din România. Printre ele se află şi Comisia locală de fond funciar Nana, localitatea în care familia Băsescu a devenit proprietară.

Deosebit de interesant este faptul că documentul emis de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor vine ca răspuns la o adresă a procurorului Lucian Papici din martie anul acesta, care ar fost poate interesat să afle cum stau lucrurile la Nana.

Traian Băsescu şi-a împlinit visul de care vorbea în această vară pentru a avea o fermă, după ce fiica sa cea mare, Ioana, i-a ascultat sfatul şi a investit în agricultură. Pentru că tatăl n-a avut salariul într-atât de mare să facă un credit, Ioana a cumpărat ,cu peste un milion de euro, 300 de hectare de teren agricol în comuna Nana din Călăraşi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: