TRAIAN BASESCU AVERTIZEAZA PD-L ,CA NU ARE INCREDERE IN PREZIDENTIABILUL ACESTORA CATALIN PREDOIU!

12 nov.

Traian Băsescu le recomandă democrat-liberalilor să nu greşească având un candidat la alegerile prezidenţiale care să se înţeleagă cu toată lumea, menţionând că nu are încredere în democrat-liberalul Cătălin Predoiu.

10251835-1020669434

„Va aduce Cătălin Predoiu pacea peste ţară, liniştea peste patrie. Nu vreau să-i fac anticampanie, dar este un om în care eu nu am încredere, i-am văzut flexibilitatea: când era în guvernul liberal s-a putut înţelege cu un Hrebenciuc, când s-a terminat guvernarea s-a înţeles şi cu mine, când i-a spus Ponta: ‘ai putea rămâne în Guvern’, a fost de acord, problema a fost că nu a fost de acord Antonescu. Deci, este mult prea flexibil şi împăciuitor. România mai are nevoie, cel puţin încă un mandat, de un preşedinte care să nu facă compromisuri”, a spus Băsescu, la postul B1 TV, întrebat despre candidatura lui Cătălin Predoiu la prezidenţiale din partea PDL.

Traian Băsescu a afirmat că PDL este „partidul său de suflet” şi nu ar vrea să „greşească” în privinţa candidatului la alegerile prezidenţiale, deşi nu mai are încredere în el. „Este partidul meu de suflet şi nu l-aş bârfi. Nu le recomand să greşească cu un candidat care să se înţeleagă cu toată lumea, că nu toată lumea e bună. Eu nu spun că PDL este nefrecventabil. Este partidul meu de suflet, partidul cu care am ieşit de două ori primar general, de două ori preşedintele României, oricum rămân în istoria lui”, a susţinut şeful statului.

El a reiterat că după finalizarea mandatului său la Cotroceni se va îndrepta spre Partidul Mişcarea Populară.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: