TRAIAN BASESCU „PUSTANUL „DE 62 DE ANI PARTICIPA MARTI LA PARIS LA CEA DE A DOUA EDITIE A CONFERINTEI PRIVIND OCUPAREA TINERILOR!

12 nov.

Traian Băsescu va participa marţi, la Paris, la cea de-a doua ediţie a Conferinţei privind Ocuparea Tinerilor, informează Administraţia Prezidenţială.

ne05-1_20

Conferinţa va avea loc de la ora 16,00 (ora României), la Palatul Elysee.

La această nouă reuniune la nivel înalt privind ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor vor participa şi reprezentanţi ai instituţiilor europene. Prima reuniune a avut loc pe 3 iulie, la Berlin.

Conferinţa de la Berlin a oferit un amplu catalog de iniţiative pentru crearea de locuri de muncă pentru tineri. Cu acel prilej, s-a convenit accelerarea transferului de fonduri europene către ţările membre în contextul ‘urgenţei sociale’ înregistrate de multe dintre acestea.

Participanţii au făcut un schimb de bune practici şi au pledat pentru furnizarea de lichidităţi pentru întreprinderile mici şi mijlocii, impulsionarea formării duale prin combinarea teoriei cu practica în întreprinderi şi facilitarea mobilităţii transfrontaliere.
Banca Europeană de Investiţii s-a angajat să dedice până la 6 miliarde de euro pe an, în următoarele trei exerciţii financiare, creditelor pentru IMM-urile care contractează tineri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: