EVRIKA!,TRAIAN BASESCU L-A REEVALUAT PE LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU CARE VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE CU BRIO!

13 nov.

Traian Băsescu l-a reevaluat pe Crin Antonescu, sugerând că este gata să-l susțină într-o competiție politică cu Victor Ponta, deși în urmă cu puține luni îl numea nefrecventabil și îl avertiza că nu va fi niciodată șef de stat. Președintele a mutat tunurile de pe Antonescu pe Victor Ponta în octombrie, atunci când tensiunile din USL s-au acutizat. În opinia profesorului Alfred Bulai, în acel moment Antonescu și-a creat spațiu de negociere cu Traian Băsescu.

Băsescu-Antonescu-310x184

Declarații ale lui Crin Antonescu despre Băsescu, de tip “aparține trecutului”, “nu mai contează”, “nu mai este o țintă”, au însemnat, în planul comunicării politice, degajarea terenului pentru posibile negocieri. ”Nu intenționez ca Băsescu să mai fie ținta. Se cunoaște ce cred eu despre exercițiul său prezidențial, tema e tot mai puțin actuală”, spunea Antonescu pe 6 octombrie.

Alfred Bulai spune că acest tip de atitudine din partea lui Antonescu, constând în aparenta ignorare a președintelui, plasarea sa într-un plan lipsit de relevanță, a însemnat primul pas al președintelui PNL spre Băsescu.

Poziția lui Antonescu a venit într-un moment în care fricțiunile din USL erau tot mai puternice, iar Traian Băsescu reluase războiul cu Victor Ponta. Atacurile șefului statului au început să-l vizeze pe Victor Ponta și din dorința lui Băsescu de a câștiga capital electoral, dată fiind importanța funcției lui Ponta în aparatul Executiv.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: