LIDERUL PD-L ,VASILE BLAGA:CRIN ANTONESCU NU VA INTRA IN TURUL II AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2014!,SE CONFIRMA OARE CA SE STIE „CRIN DE LA PACTUL DE COABITARE ,FUGUTA LA PACTUL TRADARII,CU TRAIAN BASESCU!

13 nov.

După ieşirea televizată de aseară a preşedintelui Traian Băsescu , care, printre altele, spunea că în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, dreapta unită l-ar vota pe Crin Antonescu şi că PSD nu are şanse să câştige alegerile prezidenţiale, dacă se desparte de PNL, în rândul PSD-iştilor circulă un zvon insistent: Cel care a strigat jos Pactul de Coabitare, ar fi dat fuga la Cotroceni ’’ să semneze” un Pact de Trădare!

Antonescu-Băsescu-finantistii.ro_

Cu referire directă atât la afirmaţiile lui Traian Băsescu, cât şi la informaţia potrivit căreia Crin Antonescu a fost, zilele acestea, la o întâlnire cu Traian Băsescu, la Cotroceni, pentru a se uni împotriva lui Victor Ponta. Deocamdata presedintelui Senatului a dat de inteles ca o astfel de intalnire NU a avut loc si ca ipoteza enuntata televizat de presedintele Traian Basescu nu e de discutat.

Da, aţi înţeles bine, Crin Antonescu s-ar dus în gura lupului, mai bine zis chiar la ’’călăul ’’său politic. Surse din PSD susţin că, noua situaţie politică, deşi îi dezamăgeşte, neînţelegând comportamentul lui Crin Antonescu, îi avantajează însă, pentru că electoratul PNL nu va fi fericit să susţină un candidat liberal care ’’s-a făcut frate cu Necuratul’’, doar pentru a trece ’’lacul’’ (alegerile), călcându-şi în picioare toate principiile exprimate până acum, şi pe baza cărora a câştigat şi alegerile interne din PNL.

Surse din PNL susţin că ipotetica apropiere de ultimă oră dintre Crin Antonescu şi Traian Băsescu ar da apă la moară liberalilor care consideră că o candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale ar acumula mai multe voturi decât una a lui Crin Antonescu, care a făcut un pact de neagresiune cu Traian Băsescu, adică chiar cu distrugătorul imaginii sale politice, cel care i-a lipit etichete de genul ’’somnoros’’, ’’nefrecventabil’’, ’’ izolat extern’’, etichete care au făcut rău şi PNL-ului în ansamblu. Să ne amintim, în acest context, şi de atacul incalificabil al lui Traian Băsescu din campania electorală, când l-a acuzat pe Crin Antonescu că ’’şi-a abandonat familia în momente grele ale vieţii. ’’

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: