PRESEDINTELE PNL CRIN ANTONESCU A COMENTAT DECLARATIILE POLITICE ALE LUI TRAIAN BASESCU ROLUL PE CARE POATE SA-L AIBA PE SCENA POLITICA „ESTE O RUPERE A USL!”

13 nov.

Crin Antonescu a comentat declarațiile politice ale lui Traian Băsescu. Președintele PNL a precizat că singura şansă a lui Traian Băsescu de a avea un oarecare rol pe scena politică este o rupere a USL.

Băsescu-Antonescu-310x184

Singura șansă a lui Băsescu, ruperea USL

“Domnul Băsescu este un jucător politic prin excelenţă. Este evident că, în situaţia în care ne aflăm, singura şansă şi a domniei sale şi a forţelor politice, câte sunt ele, în jurul domniei sale de a avea un oarecare rol pe scena politică viitoare este o rupere a USL, este un conflict, o competiţie, o bătălie, între PSD şi PNL, între Victor Ponta şi mine. Ca preşedinte, ne-am obişnuit cu un preşedinte care joacă jocul politic intern într-un mod nepotrivit, neconform cu spiritul Constituţiei, dar, având în vedere că ne-am obişnuit cu asta, este aproape normal să încerce să potenţeze aceste tensiuni, pe cei mai slabi de constituţie să-i alarmeze, pe domnul Geoană să-l facă să se ofere şi aşa mai departe”, a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

“Că nu-l înjur de fiecare dată pe domnul Băsescu asta este altceva”

Cu privire la eventualitatea părăsirii alianței, Crin Antonescu a spus că “Niciodată Partidul Naţional Liberal şi niciodată eu, ca lider politic, n-am intrat într-un parteneriat şi l-am trădat. Niciodată nu am părăsit nicio alianţă, nicio înţelegere, niciodată nu am reevaluat. Atenţie, toate discuţiile care se fac în jurul declaraţiilor domnului Băsescu nu mă privesc. Nu eu m-am dus să spun că dacă ar fi în turul doi Băsescu cu Ponta, hai să ne apărăm de baronii PSD-işti, că totuşi domnul Băsescu a făcut şi a dres. Eu nu am spus şi nu spun de atâţia ani de zile decât aceleaşi lucruri fundamentale. Nu fac decât o pledoarie şi o acţiune pentru ca Uniunea Social Liberală să-şi atingă toate obiectivele, pentru că asta am promis cetăţenilor. În rest, faptul că nu-l înjur de fiecare dată când doreşte un comentator sau altul pe domnul Băsescu asta este altceva’”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: