ZAZULA TRAIAN BASESCU A APRECIAT MIERCURI DREPT” POTRIVITA” INFIINTAREA UNEI COMISII SPECIALE DE ANCHETA PARLAMENTARE PRIVIND MODUL IN CARE S-AU FACUT RETROCEDARILE STIIND CA LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU A RENUNTAT LA CONSTITUIREA UNEI ASTFEL DE COMISII!

14 nov.

Traian Băsescu a apreciat miercuri drept „potrivită” înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind modalitatea în care s-au făcut retrocedări.

basescu_cotroceni

„Vreau să am o reacţie (…) legată de ideile premierului plagiator Victor Viorel Ponta cu privire la o comisie parlamentară. Ca să rămânem în adevărul istoric – pentru că tot ce vorbeşte un plagiator care este şi şeful Guvernului este istoric, nu? -, dânsul a vorbit astăzi despre două comisii de anchetă. Nu am nimic împotrivă şi chiar cred că este potrivită prima, dar nu voi discuta despre ea”, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele afirmase anterior că premierul încearcă prin propunerea privind constituirea unei comisii de anchetă în cazul terenurilor achiziţionate de Ioana Băsescu să „reîncălzească” ce nu i-a reuşit cu senatorul Sorin Roşca Stănescu, generând „un alt fals”.

„După părerea mea, premierul încearcă să reîncălzească ceea ce nu i-a reuşit cu Sorin Roşca Stănescu şi generează un alt fals, dând de înţeles că procurorul Papici a fost implicat în verificarea terenurilor”, a declarat Băsescu.

Grupurile parlamentare reunite ale PSD au discutat miercuri constituirea a două comisii parlamentare de anchetă, această decizie urmând a fi supusă aprobării Uniunii Social Liberale şi Parlamentului.

Cele două comisii vor viza modalitatea în care s-au făcut retrocedări, respectiv modul în care instituţii ale statului şi persoane ocupând funcţii oficiale s-au implicat în activităţi private de verificare şi pentru achiziţionarea unor terenuri pentru persoane private, a precizat Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: