TRAIAN BASESCU „CUCUL”DE LA COTROCENI PANICAT DE AFACEREA MAFIOTA CU TERENUL ARABIL DE LA CALARASI IN CARE SUNT COMPLICI PENALI ALATURI DE EL ,IOANA BASESCU,ADRIAN RADULESCU ,CONZILIER PREZIDENTIAL SI LUCIAN PAPICI,INCEARCA O DIVERSIUNE :”DUPA CINCI LUNI DECOREAZA ARMATA MUNTENEGREANA DE LA PRODUCEREA TRAGEDIEI ROMANESTI DE LA PODGORICA!

16 nov.

Băsescu decorează Armata Muntenegreană la aproape 5 luni de la producerea tragediei româneşti.

basescu-ioana-358x300

Administraţia Prezidenţială anunţă, în plin scandal provocat de achiziţia făcută de Traian Băsescu în judeţul Călăraşi, că preşedintele a decorat vineri Armata Muntenegreană din Podgorica.

„În semn de apreciere şi respect, pentru profesionalismul, simţul datoriei şi compasiunea de care a dat dovadă, pentru ajutorul acordat cetăţenilor români, victime ale accidentului din data de 23 iunie 2013, petrecut în Canionul Morača din Muntenegru, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” – în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de pace Armatei Muntenegrene din Podgorica”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, care mai precizează că decorarea a fost făcută la propunerea lui Traian Băsescu.

Accidentul din Muntenegru căruia i-au căzut victime 18 români a avut loc în luna iunie. La vremea respectivă, preşedintele nu a avut nicio reacţie publică, neimplicându-se în niciun fel. După două luni de la tragedie, Băsescu a decorat mai multe instituţii din Muntenegru, dar şi un medic, pentru intervenţia în salvarea cetăţenilor români victime ale accidentului de autocar. Acum, la aproape cinci luni de la tragedie, este decorată de Băsescu Armata Muntenegreană din Podgorica.

După tragedie, scandalul politic nu a aşteptat atât de mult precum medaliile. La vremea respectivă, Băsescu l-a acuzat pe Ponta că a aflat de accident mai devreme decât spusese premierul. Ponta, la rândul lui, l-a acuzat pe Băsescu că se foloseşte de moartea unor români în războiul politic.

Decorată şi o educatoare

Tot vineri, Băsescu, care afirma în trecut că „şcoala românească naşte tâmpiţi”, a decorat o educatoare, Elena Gh. Constantin, care i-a trimis un memoriu Ecaterinei Andronescu, în care se întreba dacă, după o viaţă dedicată educaţiei, nu ar fi normal să îi fie recunoscute meritele.

Educatoarea a primit de la Băsescu Medalia «Meritul pentru Învăţământ» Clasa a III-a.

Cele două decorări sunt făcute de Traian Băsescu în contextul în care Victor Ponta a anunţat cu o zi înainte că USL nu renunţă la comisia de anchetă în cazul terenului de 290 de hectare achiziţionat de familia prezidenţială. Ponta a susţinut că „trebuie văzut în ce masură un preşedinte, un şef de bancă de stat, un consilier prezidenţial şi un procuror îşi folosesc funcţiile pentru interese private”.

2 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU „CUCUL”DE LA COTROCENI PANICAT DE AFACEREA MAFIOTA CU TERENUL ARABIL DE LA CALARASI IN CARE SUNT COMPLICI PENALI ALATURI DE EL ,IOANA BASESCU,ADRIAN RADULESCU ,CONZILIER PREZIDENTIAL SI LUCIAN PAPICI,INCEARCA O DIVERSIUNE :”DUPA CINCI LUNI DECOREAZA ARMATA MUNTENEGREANA DE LA PRODUCEREA TRAGEDIEI ROMANESTI DE LA PODGORICA!”

 1. Calarasi 16 noiembrie 2013 la 11:53 am #

  Exact d-aia! :))))
  Mai degraba as merge pe ideea aruncarii cu noroi in Papici ptr ca zilele astea avea infatisare in fata Curtii de Apel dnul baron local Dragnea. Mise pare de sute de ori mai logica strategia asta decat prostia din articol.

  Apreciază

  • octavpelin 16 noiembrie 2013 la 4:25 pm #

   George ,ai dreptate,dar BASESCU SI GASCA SA FACE ORICE CA SA SCAPE DE INCULPARE,II ESTE FRICA DE VICTOR PONTA ,O DUMINICA FAINA!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: