JURNALISTUL BASIST ION CRISTOIU „FOC SI PARA”PE B 1 TV SI RADU BANCIU CARE L-O INJURAT!

17 nov.

Jurnalistul Ion Cristoiu a transmis, sâmbătă, într-o postare pe Facebok, un ultimatum pentru B1 TV, în care solicită ca Radu Banciu să-și ceară scuze pentru că l-a “înjurat măgărește” la același post, în caz contrar el considerând că a încetat colaborarea cu postul condus de Sorin Oancea.

c

Scandal la B1 TV: Cristoiu, foc și pară că Banciu l-a înjurat măgăreșteIată ce a scris jurnalistul în “Ultimatumul dat postului B1 tv”

Aflu dintr-o postare că Radu Banciu m-a înjurat măgărește la B1 Tv, postul condus de Sorin Oancea, care mă sunase ieri să-mi spună că n-ar vrea nici în ruptul capului să întrerup colaborarea.

Cu ceva ani în urmă, cînd Antena 3 era condusă de Sorin Oancea, Mircea Badea, un Radu Banciu al Antenei 3, m-a înjurat la fel după un interviu luat Elenei Udrea la Antena 3. I-am spus atunci lui Sorin Oancea că mi se pare o jegoșenie să fiu înjurat de un coleg de post. I-am zis că dacă Mircea Badea nu-și cere scuze, eu plec de la Antena 3. Mircea Badea n-a făcut-o. Am plecat de la Antena 3.

În consecință, dacă Radu Banciu nu-și cere scuze pe post (atenție, eu n-am zis nicodată ceva de rău pe post despre vreun colaborator al B!tv!), eu consider contractul cu B1tv rupt. În acest contract, pe lîngă exclusivitate, se prevede obligația din partea mea de nu înjura oamenii postului. Radu Banciu n-are un contract asemănător?

Ultimatumul dat de Ion Cristoiu postului B1 TV survine în contextul unor recente discuţii aprinse cu Sabin Orcan într-o emisiune de la același post, după care jurnalistul afirma, tot într-o postare pe Facebook că “se mai gândește dacă mai merge” la talk-showuri la B1, despre care Cristoiu afirma într-un comentariu că este “Biserica Adorarea lui Traian Băsescu”.

Ulterior, Radu Banciu a comentat dreptul lui Ion Cristoiu de a părăsi postul B1 TV. ” Ion Cristoiu nu are cea mai proastă scriitură, dar nici nu am căzut în admirație citindu-l vreodată”, a afirmat Banciu, printre altele, ulterior atacându-l pe Cristoiu că ar urma să-și pregătească terenul pentru a pleca în tabăra premierului Ponta, pe care “l-a mângâiat pe cap, pe creștet, pe frunte” și nu l-a deranjat cu nicio întrebare grea atunci când l-a avut în direct în emisiune.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: