FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI,ION ILIESCU ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU SI „AFACEREA CEC”CARE COMPLETEAZA PROFILUL MORAL AL ACESTUIA!

18 nov.

Fostul sef de stat Ion Iliescu apreciază că „afacerea CEC” completează profilul moral al actualului preşedinte, Traian Basescu, el arătând ca în mandatul său nu a sunat pe nimeni pentru mentinerea cuiva în functie si ca s-a pronuntat public împotriva unor asemenea „năravuri si mentalităţi”.

basescu_iliescu_adevarul_ro_79645200

Iliescu a declarat, raspunzând unei întrebari, ca iesirile publice ale presedintelui Traian Basescu la adresa premierului Victor Ponta sunt „nedemne” pentru functia pe care o detine acesta: „Pentru tinuta unui sef de stat, a unui presedinte, asemenea iesiri sunt nepotrivite, ca sa nu spun mai mult”.

Întrebat cum vede „afacerea CEC”, în care este implicat presedintele Traian Basescu, Iliescu a precizat: „asta completează profilul moral al omului. Nu vreau sa comentez mai mult. Ati auzit de asa ceva pe vremea mea? Nu. Pentru ca nu-mi permitea ţinuta, nu-mi permitea postul, nu-mi permtea responsabilitatea în care eram. Combăteam asemenea chestiuni. M-am pronunţat public împotriva unor asemenea năravuri şi mentalităţi. Aşa că nu puteam sa fac aşa ceva. Nu-mi permitea moralitatea mea. Dar iată că se întâmplă. Asta conturează profilul moral al omului în cauză”.

6 răspunsuri sa “FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI,ION ILIESCU ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU SI „AFACEREA CEC”CARE COMPLETEAZA PROFILUL MORAL AL ACESTUIA!”

 1. leninbz 18 noiembrie 2013 la 4:44 pm #

  Corect s-ar scrie fostul „criminal nr1 al revolutiei din 89 si al mineriadei din 90” ion ilici iliescuatac dur la presedintele Romaniei Traina Basescu………

  Apreciază

  • octavpelin 19 noiembrie 2013 la 8:49 am #

   DAR SI DESPRE TRAIAN BASESCU,GUILTY DE GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN,CRIMINAL CU SANGE RECE,EVREU KHAZAR,DE ORIGINE TIGANEASCA!

   Apreciază

   • leninbz 19 noiembrie 2013 la 8:06 pm #

    In momentul in care faci pensie minima garanta de 350 lei, maresti alocati+ multe alte chesti din 2004pana in 2009 crec ca nu se numeste genocid, dar cand iei de la gura romanilor ca sa dai pensionarilor USL gratuitati si alte chesti…..cum se numeste,

    Apreciază

    • octavpelin 20 noiembrie 2013 la 9:30 am #

     DECI,SE ADEVERESTE LENIN,CE MI-O SPUS MAI MULTI „DEMOCRAR -LIBERALI”,,PENTRU BASISTI,FUNCTIONA „SA TRAITI BINE”,CU O MULTIME DE PRIVILEGII,IAR PENTRU ANTIBASISTI „SA MURITI BINE”!

     Apreciază

    • leninbz 20 noiembrie 2013 la 6:17 pm #

     Sunt dintr-un oras unde de 20 de ani conduc comunisti, cat a fost regim PDL, sau tot plans de una de alta, de cand sunt la guvernare, mai ales ca orasul are dat un ministru in guvernul ponta, nu sa schimbat nimik, doar ca un cartier rezidential, unde stau toti baroni locali si acoliti lor, vor sa devina parte din oras, deorece cartierul respectiv nu are canalizare, nu are trasa apa…., dupa 10 ani vor ca din bani populatiei orasului sa le platim noi racoradrea la utilitati. Este inadmisibil ce fac comunisti de la putere, Au inceput sa ne fure la , apa, caldura, infla facturile preferential, un apartament 72 mp plateste mai mult decat unul identic in acelasi bloc……deci, sloganul USL este sa murim bine

     Apreciază

    • octavpelin 21 noiembrie 2013 la 9:15 am #

     ADEVARATII COMUNISTII SUNT PD(FSN),URMASUL FSN,CREAT DE PETRICA ROMAN,IN 1992,DECI DE LA INTERNATIONALA SOCIALISTA A USD(PDSR),IN 1996,CU TRANDAFIRUL,PD-UL CONDUS DE SECURISTUL BASESCU,O TRECUT LA PPE,CU AJUTORORUL LUI DRAGA STOLO,TREZORIERUL SECURITATII PE TIMPUL REGIMULUI CEAUSESCU,SUBORDONAT LUI PATAN MINISTRU DE FINANTE,CARE L-O INTERNAT LA NEBUNI IN 1986 🙂

     Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: