LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU,APROPIAT DE TRAIAN BASESCU DIXIT:”CRED CA EXISTA PRESIUNI SI DIN ZONA SERVICIILOR,CA VICTOR PONTA SA CANDIDEZE LA PREZIDENTIALE!

19 nov.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni seara că el crede că există presiuni atât din interiorul PSD, cât şi din zona unor oameni influenţi din cadrul serviciilor pentru o candidatură a lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Antonescu-Băsescu-finantistii.ro_

„Eu cred că există presiuni şi din afara partidului (PSD – n.r.), nu numai din interiorul partidului. Eu cred că există presiuni poate şi din zona unor oameni influenţi din servicii, cred, nu acuz pe nimeni, (…) să candideze dl Ponta, că aici nu se fac experimente. În afară de asta, dl Ponta este un om care fiind şi prim-ministru, arătând destule calităţi în această perioadă, este un candidat, nu poţi lua aşa pe oricine pe motiv că este un partid mare, că am văzut în 2009 un candidat destul de celebru şi totuşi nu a mers treaba. Cred că există multe presiuni, dar asta nu mă face…”, a declarat, luni seara, Antonescu, la B1 Tv.

El a subliniat că are încredere în Victor Ponta că va respecta angajamentele.

„Nu pot să bag mână în foc că PSD şi însuşi Victor Ponta nu ar putea să hotărască la un moment dat, să ia această decizie din diferite motive, dar ceea ce cred în termeni raţionali, probabilistici este că nu am niciun motiv să nu fac credit partenerului meu şi partenerilor mei în încercarea de a duce un contract foarte greu, nu din cauza Opoziţiei, nici măcar din cauza presei, ci din cauza marilor nevoi ale cetăţenilor”, a spus liderul PNL.

Antonescu a fost întrebat dacă are sentimentul acut că PSD îşi pregăteşte propriul candidat la prezidenţiale.

„Au fost momente când a fost şi mai acut sentimentul acesta. Există, cum şi liderii PSD au mărturisit-o, a mărturisit-o chiar şi Victor Ponta, o presiune în interiorul acestui partid. Eu glumesc şi ei nu se supără, alţii, cu mai mult simţ al umorului, nu, şi vorbesc despre natura sovietică a acestui partid. (…) Natura aceasta sovietică cu ghilimele cu tot este până la urmă în natura chiar democratică atâta vreme cât se respectă nişte reguli ale oricărui mare partid”, a arătat liderul PNL.

El a subliniat că în situaţia în care PSD va desemna propriul candidat la prezidenţiale PNL va lua act de eşecul USL.

Liderul PNL a spus că se teme de o rupere a USL, dar a punctat că are motive să fie optimist.

„Mă tem, pentru că ăsta ar fi un eşec şi pentru noi şi pentru cei din PSD, pentru toţi care am făcut USL, în faţa alegătorilor noştri. În sensul acesta mă tem, dar cred că am destule temeiuri să fiu optimist”, a adăugat Antonescu. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: