DEPUTATUL PSD FLORENTIN GUST ATAC DUR LA LIBERALI:”NEHOTARAREA LUI CRIN ANTONESCU IN CONSTITUIREA COMISIEI PARLAMENTARE DE ANCHETA A LUI TRAIAN BASESCU IL APROPIE PE ACESTA DE MOSIERUL ROMANIEI!

20 nov.

Atac dur dinspre PSD la liberali. Nehotararea sau refuzul liberalilor de a fi de acord cu infiintarea comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea modului in care presedintele Romaniei s-a folosit sau nu de functie pentru obtine pentru fiinca lui si apoi pentru a achizitiona terenul agricol din judetul calarasi inseamna potrivit unui deputat PSD o apropiere pe fata intre Crin Antonescu si Traian Basescu sustine deputatul Florentin Gust intr-un comunicat remis redactiei.

Antonescu-Băsescu-640x428

„Atitudinea nehotărâtă a liderilor PNL în cazul înființări unei comisii de anchetă privind terenurile achiziționate în Călărași de către familia prezidențială este un semnal de rău augur pentru Uniunea Social-Liberală și pentru votanții săi. Astfel de ambiguități ale liberalilor legate de suspiciuni grave la adresa Președintelui Băsescu sunt în măsură să coboare termometrul încrederii între partenerii din USL.

După ce Traian Băsescu și Crin Antonescu și-au dat dreptate unul altuia de suspect de multe ori în ultima perioadă, după ce Președintele s-a autopropus drept consilier al liderului PNL, după ce Președintele PNL a abuzat de atacuri la adresa partenerilor social-democrați, ultimul gest necolegial arată că, de fapt, s-au deschis canalele de comunicare între Crin Antonescu și Palatul Cotroceni. Nu pot să nu constat că liderul PNL face exact ceea ce își dorește Traian Băsescu, iar Președintele beneficiază de generozitate liberală într-o situație în care trebuie mers până la capăt cu aflarea adevărului. Impresia este că Traian Băsescu i-a luat locul lui Sorin Roșca – Stănescu în poziția de consilier al Președintelui PNL.

După acordul de cooperare instituțională între Președinte și Guvern, de care s-a văzut că România are nevoie, nu cred că un acord informal de cooperare între Traian Băsescu și Crin Antonescu este totuși potrivit. Aș vrea să le atrag atenția lui Crin Antonescu și liderilor PNL că atitudinile ambigue și împăciuitoare cu Traian Băsescu echivalează cu declarații de război împotriva celor 7,4 milioane de români care și-au dorit ca Președintele să fie demis în iulie 2012. Liberalii au sub picioare o gheață tot mai subțire continuând să răspundă dorințelor și mesajelor otrăvite de la Cotroceni.
Fac un apel către PNL și către Crin Antonescu la responsabilitate și la respectarea angajamentelor asumate în USL. Dreptate până la capăt nu se poate face cu Traian Băsescu la masă.”

Florentin Gust, deputat PSD

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: