LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:”OPTIUNEA LUI TRAIAN BASESCU DE A- MI DA VOTUL ESTE CORECTA!,DAR CARE ESTE ADEVARATA FATA A LUI CRIN ANTONESCU ,ACEEA DIN 5 IULIE 2012?,SAU CEA DE ACUM CAND NU-L MAI ATACA PE TRAIAN BASESCU?!”

21 nov.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că opţiunea preşedintelui Traian Băsescu în privinţa votului la alegerile prezidenţiale este corectă, punctând că el nu-şi construieşte însă candidatura la Preşedinţie cu baza în acest vot.

Liderul PNL a fost întrebat dacă vede declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căreia l-ar vota pe Antonescu în cazul în care va avea de ales la prezidenţiale între liderul liberal şi preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, ca pe „un cadou otrăvit”.

„Este o declaraţie normală şi o opţiune corectă. (…) Nu, de ce să o văd ca pe un cadou. Are omul drept de vot şi şi-l exercită cum vrea. Trebuie totuşi să vă spun, pentru amatorii de senzaţii tari, totuşi eu nu mi-am construit activitatea politică şi nu-mi construiesc candidatura la Preşedinţie cu baza în votul domnului Băsescu. Asta să fie clar”, a răspuns Antonescu.

El a mai fost chestionat dacă crede că declaraţia lui Traian Băsescu vine să întărească
afirmaţiile potrivit cărora ar exista o apropiere faţă de acesta.

„Nu ştiu. Este declaraţia domniei sale. De ce trebuie să răspund eu pentru declaraţia domniei sale? Este sincer omul. De ce? Este o alegere corectă. Eu o mai spun odată nu cred că va fi în această situaţie, pentru că eu cred că USL va avea un singur candidat şi chiar dacă s-ar răzgândi nu ar avea de unde să-l ia pe dl Ponta ca să-l voteze. Este opţiunea omului”, a spus Antonescu.

Şeful statului a declarat miercuri seară că nu va ezita să pună votul în urnă pentru Crin Antonescu, în cazul în care va avea de ales la prezidenţiale între liderul liberal şi preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta.

„Între Ponta şi Antonescu nu voi ezita să pun votul în urnă pentru Antonescu. Deja îi ştiu pe amândoi. Măcar Antonescu nu s-a făcut nici profesor-doctor, nici nu minte de dimineaţa până seară. Uitaţi-vă la Ponta, ieri, când a ieşit: ‘am vorbit la telefon cu Antonescu’. El nu vorbise, dar el trebuia să spună o minciună presei, că are muşchi. Astăzi de ce credeţi că nu s-a făcut comisia (comisia parlamentară în ‘cazul Călăraşi’ – n.r.)? Pentru că a minţit Ponta public, altfel nu văd de ce Antonescu ar fi fost împotriva unei comisii. Sigur, amândoi sunt două belele pentru România şi incompetenţi amândoi şi cu o reputaţie proastă”, a afirmat Băsescu, la B1 TV. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: