PREMIERUL VICTOR PONTA DESPRE INDECIZIA LIDERULUI LIBERAL CRIN ANTONESCU:”A DECLARAT MIERCURI SEARA CA PNL VA DECIDE JOI INFIINTAREA COMISIEI PENTRU „CAZUL CALARASI”,AZI A DECLARAT CA DECIZIA PNL A FOST AMANATA PENTRU LUNI!

21 nov.

Premierul Victor Ponta a declarat ca liderul liberal Crin Antonescu i-a transmis, miercuri seara, ca PNL va decide, joi, în privinta înfiintarii comisiei pentru „cazul Calarasi” si între timp decizia PNL a fost amânata pentru luni.

antonescu_ponta_42781500

Întrebat daca a fost informat despre liderul liberal Crin Antonescu în privinta faptului ca în cursul zilei de joi PNL va lua o decizie în privinta înfiintarii comisiei pentru „cazul Calarasi” Ponta a raspuns: „Nu. O sa ia o decizie. Când decid dânsii atunci e foarte bine”.

Solicitat sa comenteze faptul ca miercuri seara dupa sedinta USL a anuntat faptul ca PNL va lua o decizie joi, Ponta a precizat: „Asa a zis
/Crin Antonescu n.r./ ieri. Dar azi nu mai e valabil. Azi decid luni. E în regula, oricând”.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nimeni din PNL nu va împiedica vreo comisie de ancheta si ca „sigur” ca liberalii vor fi de acord, mentionând însa ca decizia nu va fi luata azi si ca de pe acum propune ca aceasta sa fie condusa de senatorul PSD Ilie Sârbu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: