RECURSUL GIULESTENILOR LA DECIZIA TRIBUNALULUI DE ARBITRAJ SPORTIV DE LA LAUSANNE A FOST ACCEPTAT:”RAPID AR PUTEA FI REPRIMITA IN LIGA 1!”

22 nov.

Rapid ar putea fi reprimita in Liga 1, dupa ce recursul giulestenilor la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a fost acceptat!

Prosport anunta ca giulestenii au depus recurs pe 13 noiembrie la decizia luata de instanta elvetiana, iar actul a fost admis de Curtea Suprema de Justitie de la Geneva.

rapid

Rapidiştii nu s-au împăcat cu retrogradarea în eşalonul secund impusă de FRF în vara acestui an, după o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Giuleştenii au depus recurs pe 13 noiembrie la decizia luată de instanţa elveţiană, iar actul a fost admis de Curtea Supremă de Justiţie de la Geneva.

Astfel, acum rămâne doar să se decidă termenul la care va începe judecata, procedură care îi va costa pe rapidişti 6.000 de franci elveţieni.

Dacă giuleştenii vor câştiga procesul, consecinţele vor fi dezastruoase pentru conducătorii fotbalului românesc. FRF va fi obligată să îi reprimească pe vişinii în primul eşalon, din sezonul viitor, dar şi să despăgubească gruparea de lângă Podul Grant cu o sumă destul de importantă, de ordinul milioanelor de euro.

Cel mai probabil, hotărârea va fi luată în luna martie a anului 2014.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: