TRAIM SA O VEDEM SI TRADAREA LUI CRIN ANTONESCU,PE CALE DE A FI DEBARCAT DE LA SEFIA PNL:”PRECUM BASESCUMCRIN VEDE UN SCENARIU PSD PENTRU DISTRUGEREA SA POLITICA!

22 nov.

Președintele PNL, Crin Antonescu, crede că este posibil ca oameni din USL să fi gândit o strategie prin care să se creeze impresia că premierului Victor Ponta este în prima linie a luptei anti-Băsescu, în timp ce liberalul caută să se apropie de șeful statului. Antonescu spune că nu Victor Ponta este cel care ar fi putut pune la cale o asemenea schemă, ci oameni din PSD cu care premierul se înconjoară.

crin_antonescu-310x275

Antonescu dezvăluie un scenariu din PSD pentru distrugerea sa politicăCrin Antonescu s-a arătat, în timpul interviului de joi, de la Digi 24, deranjat nu de atitudinea și acțiunile premierului din ultima perioadă, ci de cele ale apropiaților săi. Liberalul nu este mulțumit de cei care roiesc în jurul șefului Guvernului. De altfel, o persoană pe care Antonescu a înțepat-o constant în timpul interviului menționat este Ilie Sârbu, lider al senatorilor PSD și socrul prim-ministrului.

“Ce poate fi, cel puțin teoretic plauzibil, este că, mă rog, oameni din anturajul premierului, care se cred și consilieri politici și orice, să fi pus la cale o astfel de operațiune de imagine prin care domnul Ponta, pus de mulți dintre alegătorii noștri sub semnul îndoielii, din cauza acordului de coabitare, să fie reinvestit cu rangul de mareșal, de general intim al luptei împotriva lui Traian Băsescu. Și, mai ales, pe capcana frumos deschisă de Traian Băsescu în ultima vreme – de Traian Băsescu, nu de mine – să acrediteze ideea că între timp eu sau noi, PNL, ne-am aproapiat de domnul Băsescu, că ezităm și așa mai departe. Poate, așa, teoretic, să fie neatenția, neglijența și lipsa de memorie în legătură cu convorbiri telefonice”, a spus șeful PNL, care a adăugat că ar prefera să nu creadă în totalitate în acest scenariu care, de altfel, i se pare unul plauzibil.

Scandalul pe comisia “Călărași” a pornit în USL pe fondul unei probleme de comunicare între PNL și PSD și a unor nelămuriri discutate prin intermediul presei de cele două partide. Liberalii au fost ezitanți cu privire la crearea unei astfel de comisii parlamentare, iar voci social-liberale puneau asta pe seama unei presupuse apropieri dintre șeful Senatului și Băsescu. Suspiciunile vin după ruptura PNL-PC, când Dan Voiculescu acuza PNL de imoralitate și pe Antonescu că își “trimite bezele” cu președintele.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: