CREATOAREA DE MODA MARIA MARINESCU VA FI EXTRADATA IN FRANTA.ANCHETATORII FRANCEZI AU VENIT IN ROMANIA PENTRU A O AUDIA PE MARIA MARINESCU,BANUITA DE A FI COMPLICE CU SOTUL EI FRANK COLIN,IN TRAFICUL DE DROGURI!

23 nov.

Creatoarea de modă Maria Marinescu ar putea fi extrădată în Franţa. Anchetatorii din Franţa au venit deja în România, special pentru a o audia pe Maria Marinescu. Ea este bănuită că ar ști detalii despre afacerile cu droguri ale soţului său.

1384931537fff

Anchetatorii români și francezi analizează probele găsite în urma percheziţiilor desfăşurate la locuinţa creatoarei de modă: mai multe înscrisuri, documente financiare. Dacă se va dovezi că Maria Marinescu a fost complicea soțului ei, este foarte posibil ca ea să fie expulzată în Franța, potrivit România TV.

Autorităţile vor să vadă dacă găsesc dovezile unor plăţi care ar fi fost făcute către Maria Marinescu şi soţul ei în schimbul unor cantităţi de droguri. Dacă vor fi găsite dovezi suficiente care să demonstreze că Maria Marinescu ştia despre afacerile ilegale ale soţului său, ea va fi acuzată de complicitate la trafic de droguri, iar autorităţile franceze care cercetează cazul soţului ei ar putea să emită un mandat de arestare, ceea ce ar înseamna că Maria Marinescu ar putea fi extrădată în Franţa.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: