LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU A ANUNTAT LUNI CA PNL A DECIS SA SUSTINA COMISIA PARLAMENTARA PROPUSA DE PSD IN CAZUL „CALARASI!”

25 nov.

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat luni că PNL a decis să susţină comisia parlamentară propusă de PSD în cazul „Călăraşi”, urmând ca din acest for să facă parte deputaţii Ioan Cupşa şi Traian Dobrinescu şi senatorul Mircea Dobra.

antonescu_ponta_an_2_05c1c1afb9_50792400

„Am luat decizia. Suntem favorabili comisiei, dorim să se formeze această comisie. Am discutat, în principiu, şi numele colegilor care vor face parte din ea. Decizia efectivă va fi luată la grupurile parlamentare, dar ca decizie politică participăm la formarea comisiei, suntem pentru”, a declarat Antonescu, după şedinţa cu vicepreşedinţii liberali.
El a precizat că PNL îi propune pentru această comisie pe deputaţii Ioan Cupşa şi Traian Dobrinescu şi pe senatorul Mircea Dobra.
Potrivit lui Antonescu, regulamentul comisiei şi alte lucruri care ţin de ea vor fi discutate şi cu social-democraţii, precum şi cu celelalte grupuri parlamentare.
Antonescu a susţinut că îşi menţine propunerea ca senatorul PSD Ilie Sârbu să fie preşedinte al acestei comisii.
„Nu vreau să se interpreteze ca o presiune a mea asupra PSD. PSD decide. Eu am făcut propunerea şi, din punctul meu de vedere, rămâne cea mai bună formulă, dar nu decid eu”, a spus liderul PNL.
Antonescu a indicat că menirea comisiei este „să facă lumină într-o chestiune în care în opinia publică există suspiciuni privitoare la trafic de influenţă, la încălcarea unor proceduri bancare, la alte lucruri care nu ar fi în ordine în toată această tranzacţie”.
Întrebat care au fost criteriile pentru care s-a decis să fie propuşi cei trei liberali în respectiva comisie parlamentară, Antonescu a răspuns: „Fiecare parlamentar liberal este un nume cu greutate pentru că altfel nu ar fi fost în Parlamentul României. (…) Sigur că există nume mai celebre, dar nu este niciun fel de garanţie în această comisie, argumentele pentru care colegii au făcut aceste propuneri vor fi expuse când comisia se înfiinţa”.
Preşedintele PNL a subliniat că propunerile au fost făcute de liderii grupurilor parlamentare ale partidului. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: