FOSTUL COMISAR SEF TRAIAN BERBECEANU:”AM AVUT PARTE DE UN COMPLET CARE A LUAT DECIZIA CORECTA!

27 nov.

Comisarul şef Traian Berbeceanu a ajuns acasă, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în faţa blocului din Deva în care locuieşte împreună cu familia fiind aşteptat de câteva zeci de susţinători, rude şi prieteni, dar şi de fiul său.

1383169653751104733751_berbeceanu

În faţa blocului a fost afişat un banner pe care scria ‘Deva are nevoie de tine, Traian Berbeceanu. Respect’, iar la intrarea în imobil au fost lipite mai multe afişe cu diverse mesaje de încurajare pentru fostul şef al BCCO Alba.

‘Mă simt fericit. Sunt mândru de echipa pe care o am, de rudele mele, de prieteni, de persoanele pe care nu le cunosc şi care au avut încredere în mine. Promit că nu voi dezamăgi’, a spus Berbeceanu.

El şi-a manifestat încrederea în justiţie, afirmând că, la Instanţa Supremă, a avut parte de un complet de judecători care i-au ascultat cu atenţie argumentele şi apoi a decis eliberarea sa din arest preventiv.

‘Am avut parte şi noroc de un complet de judecători care au ascultat, cu mare atenţie, argumentele mele şi, în final, au luat decizia corectă. (…) Cred că se va face dreptate. Am deplină încredere în justiţie şi sunt convins că se va face dreptate’, a spus fostul şef al BCCO Alba.

Întrebat despre zilele petrecute în arest preventiv, Berbeceanu a spus că au fost ‘clipe cumplite’ apreciind apoi că ‘toate lucrurile importante au un preţ’. ‘Şi oricât de mare a fost preţul, a trebuit plătit’, a afirmat poliţistul.

În final, Berbeceanu şi-a arătat disponibilitatea de a colabora cu autorităţile de anchetă care verifică mai multe aspecte sesizate de poliţist sau pe care ar urma să le semnaleze.

Comisarul şef Traian Berbeceanu a fost eliberat marţi din arest preventiv, după ce Instanţa Supremă a admis recursul formulat de acesta împotriva deciziei Curţii de Apel, prin care mandatul de arestare preventivă a poliţistului era prelungit cu încă 30 de zile. Berbeceanu are interdicţie să părăsească ţara.

Fostul şef al BCCO Alba a fost arestat preventiv pe 24 octombrie, fiind acuzat de procurorii DIICOT de sprijinirea unui grup infracţional nestructurat şi favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere. El a negat, însă, în permanenţă, acuzele aduse de procurori. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: