LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU INCLUS DE JUPANU’DE LA COTROCENI ,TRAIAN BASESCU PE LISTA DE PROTOCOL!,NU AR FI O SURPRIZA CA MARELE LUPTATOR „ANTI-BASESCU”,CRIN ANTONESCU SA FIE PREZENT LA RECEPTIA DATA DE 1 DECEMBRIE!

30 nov.

Traian Băsescu anunța că președintele Senatului, Crin Antonescu, nu va mai fi primit la Cotroceni, la ceremoniile oficiale. Între timp, se pare că Traian Băsescu s-a răzgândit, iar Antonescu este din nou trecut pe lista de protocol.

Antonescu-Băsescu-finantistii.ro_

Președintele Traian Băsescu l-a inclus pe Antonescu printre invitații de la Cotroceni pentru sărbătoarea de 1 Decembrie, informează Realitatea TV.

Gestul președintelui Traian Băsescu vine în contextul recentelor specualații ale unei apropieri între el și Crin Antonescu, în vederea unei viitoare alianțe pentru alegerile prezidențiale.

Președintele Traian Băsescu și-a schimbat radical părerea despre Antonescu și a precizat că nu va ezita să pună votul pe Crin Antonescu, dacă va avea de ales între el și Victor Ponta într-un tur II la alegerile prezidențiale.

Inițial, preşedintele a spus că liderul PNL a avut „un comportament necuviincios” la o ceremonie anterioară şi că „nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni”. Crin Antonescu a plecat de la Cotroceni la ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu în funcția de ministru al Transporturilor.

„Nu are nicio legătură cu impoliteţea. Protocolul prezidenţial implică un anumit comportament când vii acolo. Să ştiţi că sunt oameni care la Ziua Naţională nu respectă o anumită conduită şi sunt tăiaţi de pe listă pentru anul următor şi niciodată nu mai revin. Crin Antonescu, la o ceremonie destul de standardizată, la Cotroceni, a avut un comportament necuviincios, nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni. După unii ar fi trebuit să-l mai invit o dată să văd dacă face la fel sau nu. Niciun prtocol din lumea asta nu lucrează aşa: te-am chemat la un protocol, te-ai îmbătat, te-ai urcat pe masă, ai stricat atmosfera, dar eu te mai invit o dată pentru că poate nu te mai îmbeţi data viitoare „, a precizat Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: