LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU I-O LUAT LOCUL LUI TRAIAN BASESCU:ATAC LA VICTOR PONTA.”NOI L-AM FACUT PREMIER!”

30 nov.

Liderul PNL Crin Antonescu a vorbit sâmbătă la Bacău, în fața liberalilor de acolo, despre viitorul USL, despre relația dintre PNL și PSD.

174071_antonescu_ponta_mediafax_62957100

Referindu-se la soarta USL, Antonescu a spus din nou că nu dorește ruperea alianței, dar că nu știe ce se va întâmpla.

„Nu e zi de la Dumnezeu în care să nu se spună că USL nu se rupe mâine. Acest lucru nu pot să-l știu, nu sunt profet. Nu dorim să rupem o alianță politică pe care am construit-o greu, nu dorim să aruncăm la coș o construcție pe care o denumim „România puternică'”, a spus liderul PNL.

În contextul alegerilor prezidențiale de anul viitor, Crin Antonescu a ținut să reamintească de asemenea că Victor Ponta a ajuns premier cu ajutorul PNL, iar candidatura lui la prezidențiale cu sprijinul PSD nu este „un bacșiș”.

„PSD-ul trebuie să facă altceva decât a făcut în anii 2000-2004. Noi l-am făcut pe Ponta prim-ministru – nu am pledat pentru nimeni cum am făcut-o pentru el. PNL-ul este la zi cu obligațiile sale și trebuie să se recunoască acest lucru și trebuie să ni se mulțumească. PNL nu va fi ajutat de nimeni, nu va fi împumutat cuiva. Va avea atâta putere cât își va lua singur. Candidatura mea cu sprijinul PSD nu e un bacși;, pe care mi-l dau colegii. Ei au insistat ca această candidatură să fie asumată de mine. Ponta trebuie să țină minte că umblă cu mine ca si cu sfintele moaște”, a spus Antonescu.

Antonescu însă mai speră încă într-o soartă comună cu PSD. „Putem să realizăm ceva în patru ani acum și ne putem bate apoi 40 de ani. Putem face acest lucru. Dacă nu, nu avem nevoie de colegi care trădeaza, avem destulă experienta în așa ceva”, a spus liderul PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: