PREMIERUL VICTOR PONTA A PARTICIPAT SAMBATA LA SLUJBA RELIGIOASA DE LA MANASTIREA PESTERA SFANTUL APOSTOL ANDREI!

30 nov.

Premierul Victor Ponta a participat sâmbătă la slujba religioasă de la mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei.

p

Sfânta Liturghie, la care au fost prezenți mii de credincioși, a fost oficiată de către un sobor de ierarhi din țară și din străinătate, în frunte cu arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.
După slujbă, premierul Victor Ponta, împreună cu Oprea și cu președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, s-au așezat la coadă alături pentru a intra în Peștera Sf. Andrei și au aprins lumânări.
Întrebat pentru ce s-a rugat, Ponta a răspuns că s-a rugat pentru fiul său Andrei, precum și „pentru mai multă sănătate și pentru mai multă liniște”.
„Vreau să urez „La mulți ani!” tuturor celor care își serbează ziua de nume, mă bucur foarte mult că înainte de Ziua Națională este ziua patronului religios al României, Sf. Andrei. Îmi doresc ca în aceste zile, vremea fiind foarte frumoasă, să fim cu toții mai liniștiți și să facem lucruri bune”, a spus Ponta, citat de Agerpres.
Premierul a fost întrebat de jurnaliști ce cadou i-a făcut fiului său de ziua onomastică, iar el a răspuns că drept cadou îl va lua pe Andrei duminică la parada militară din București.
Ponta a dat un răspuns și la remarcile ziariștilor că s-a așezat la coadă alături de credincioși și a spus că nici la alte evenimente religioase, cum ar fi la sărbătoarea Sfintei Parascheva, nu s-a dus niciodată în față. „Ar fi o lipsă de respect pentru cei care stau la coadă și, după cum ați văzut, nu mi-a căzut rangul, ca să zic așa”, a spus el.
Primul ministru a fost întrebat de vârstnicii veniți la biserică dacă le va mări pensiile la anul, iar el le-a garantat că de la 1 ianuarie pensiile se vor mări.
În schimb, premierul nu a dorit să facă niciun comentariu pe temele politice actuale. „Dați-mi voie să nu comentez nimic azi și mâine, e Sf. Andrei, e Ziua Națională, spunem numai lucruri bune și de pe 2 vorbim de toate celelalte. (…) Mâine o să dăm semnalul unei țări puternice, unei țări unite și unei țări de oameni civilizați care știu să-și respecte Ziua Națională și să fie patrioți. Sper ca toți românii mâine să lase deoparte orice îi desparte sau orice poate să fie un conflict și mâine să ne purtăm ca oameni mândri de țara noastră și de ceea ce putem să facem”, a spus Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: