IUBITUL IOANEI BASESCU, AVOCATUL RADU PETRU PRICOP,MAI BOGAT CU ACTIUNI DE MILOANE DE EURO DE PE URMA UNEI DECIZII A CURTII DE APEL PITESTI!

3 dec.

Iubitul Ioanei Băsescu, mai bogat cu acțiuni de milioane de euro de pe urma unei decizii a Curții de Apel Pitești!

Iubitul Ioanei Băsescu, mai bogat cu acțiuni de milioane de euro de pe urma unei decizii a Curții de Apel Pitești!

Iubitul Ioanei Băsescu, mai bogat cu acțiuni de milioane de euro de pe urma unei decizii a Curții de Apel Pitești!

Chiar dacă se cunosc de mai bine de cinci ani, fiica cea mare a preşedintelui țării, Ioana Băsescu, şi avocatul Radu Petru Pricop formează un cuplu doar din luna mai a acestui an, potrivit presei centrale.

În urmă cu câţiva ani, sora Ioanei, Elena Băsescu, a dat în judecată mai multe publicaţii care au acuzat-o că se droghează, iar Radu Petru Pricop este cel care s-a ocupat de reprezentarea Elenei în instanțele de judecată. La acea dată, însă, atât Ioana, cât și Radu Petru Pricop erau implicați în alte relaţii. Timpul a trecut, au legat o relație de iubire, iar acum cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, locuind deja împreună din luna septembrie a acestui an, conform tabloidelor.

Aceleași surse spun că până la vârsta de 35 de ani Radu Petru Pricop a strâns o avere considerabilă. Spynews.ro scrie că acesta conduce două maşini de lux, un Mercedes SL 63 AMG în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati de peste 100.000 de euro. Însă ceea ce nu mulți știu este că la sfârșitul anului trecut a câştigat definitiv un proces prin care statul a fost obligat la despăgubiri în valoare de aproximativ 10 milioane de euro!

Decizia inițială a fost luată la începutul anului 2012 de Curtea de Apel Piteşti. A fost vorba de o hotărâre prin care lui Radu Petru Pricop şi altor patru reclamanţi (printre care se numără și omul de afaceri argeșean Valentin Vișoiu) statul român era obligat să le achite 44.100.000 de lei. Suma reprezintă despăgubiri pentru o suprafaţă de teren din orașul argeșean Ștefănești (de lângă Pitești), teren care măsoară 905.000 de mp. Terenul a fost evaluat la această valoare de către firma Romcontrol, deţinută de familia soţului Andreei Paul, de la PDL.

Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților a făcut ulterior recurs la ultima instanță, la Înalta Curte de Casație și Justiție, împotriva hotărârii Curții de Apel Pitești. Recursul a fost, însă, respins, statul fiind astfel obligat să le achite reclamanţilor cei 44.100.000 de lei, sub formă de acțiuni la Fondul Proprietatea. (Foto: Cancan)

Sursa:http://epitesti.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: