PENTRU METINEREA USL, PSD SI PNL VOR SEMNA UN „PACT DE COABITARE!”

6 dec.

Situația din USL este una incendiară, iar cei din PSD și PNL apelează la soluții inedite pentru a evita un adevărat război politic în interiorul alianței de guvernare.

 

Imagine

Social-democrații și liberalii de la Botoșani, județ în care situația USL este una dintre cele mai grele din țară, încearcă semnarea unui pact de neagresiune pentru alegerile europarlamentare.

Liderul PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, i-a propus liderului filialei botoşănene a PNL, Florin Ţurcanu, un pact neagresiune între PSD şi PNL în perioada pre-electorală şi electorală în perspectiva scrutinului european.

”Voi propune un pact de neagresiune până la alegerile europarlamentare. Pactul l-am semnat astăzi şi îl voi transmite acum şi preşedintelui Ţurcanu, să îl analizeze şi să aducă observaţii dacă este cazul”, a afirmat Dolineaschi.

Dolineaschi a lansat însă și acuzații la adresa lui Țurcanu, căruia i-a cerut să nu facă ”o alianță a răului” cu organizația de Botoșani a PDL.

Totodată, documentul impune liderilor celor două partide să se abţină de la critici sau atacuri publice la adresa reprezentanţilor celor două partide din administraţia botoşăneană, înainte de o discuţie prealabilă în cadrul USL, în care să fie lămurite neînţelegerile.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: