MONICCA GHERGHESCU(MACOVEI),PROCURORUL CEAUSIST SI GORGONA TURBATA A BASESCULUI SE DEZLANTUIE IMPOTRIVA LUI CRISTIAN PREDA SI IRESPONSABILILOR DIN USL!

8 dec.

 

„Eu am fost și sunt total împotriva limitării puterilor ANI și am și intervenit pentru retragerea semnăturilor. Nu am discutat cu cei doi parlamentari PDL (care au semnat), am scris șefului partidului. Eu am intervenit pentru a-și retrage semnăturile, și nu numai eu, și alții din PDL, și le-au retras”, a declarat Monica Macovei, la Digi24.

„PDL nu inițiază și nu va vota aceste schimbări. Avem o majoritate USL care, dacă vrea să schimbe, va schimba pentru că nu-i pasă nici de MCV, nici de Schengen, nici de stat de drept, nici de nimic”, a adăugat fostul ministru al justiției.

 

Cristian Preda, atac năucitor la Monica Macovei: o acuză de BLAT cu USL

Macovei a mai spus că această propunere prin care parlamentarii nu ar mai putea fi găsiți incompatibili sau în conflict de interese este „exact opusul statului de drept”.

„Dacă toate soluțiile trebuie să vină de la Bruxelles și politicienii USL sunt atât de iresponsabili și nu le pasă decât să scape ei, că asta au făcut acum acești parlamentari, lucrurile nu vor merge bine în țară, că nu putem trăi încontinuu trași de mânecă de către alții. Trebuie să fie ei responsabili în fața celor care i-au ales și cei care i-au ales să țină minte ce fac acum”, a menționat Monica Macovei.

Președintele Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat la Digi24 că propunerea legislativă a parlamentarilor de a nu mai fi anchetați de ani este foarte periculoasă. În plus, el a spus că speră ca toate partidele să retragă această propunere.

Câţiva parlamentari de la putere şi din opoziţie au iniţiat un proiect de lege prin care Agenţia Naţională de Integritate pierde dreptul de a stabili dacă un senator sau deputat este incompatibil. Dacă proiectul va fi adoptat, singurii care pot decide acest lucru sunt chiar parlamentarii. O situaţie evidentă de conflict de interese.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: