PRESEDINTELE SENATULUI CRIN ANTONESCU,A DECLARAT MIERCURI,CA AMBASADELE AR TREBUI SA SE INFORMEZE CU MODIFICARILE ADUSE CODULUI PENAL!

11 dec.

 

 

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că ambasadele ar trebui să se informeze în legătură cu modificările operate de Camera Deputaţilor la Codul Penal, iar Camera Deputaţilor, ar trebui, la rândul său, să arate că nu e „niciun motiv de îngrijorare”.

 

 

„Cred că este normal ca ambasada Olandei să se informeze, cred că este normal ca noi, reprezentanţii Camerei Deputaţilor (…) să informeze la rândul lor ambasadele îngrijorate şi să vadă la rândul lor că nu e niciun motiv de îngrijorare, în sensul acesta”, a spus Antonescu.

În legătură cu faptul că modificările în discuţie ar putea să afecteze raportul MCV, Crin Antonescu a arătat că îi înţelege pe cei care elaborează raportul, în contextul declaraţiilor pe care le face preşedintele Traian Băsescu.

„Sigur că eu, care am fost destul de aspru (…) în raportarea la modul în care pe alocuri se construieşte acest raport MCV anual, îmi pun problema şi altfel. Este greu să îi condamni sau să-ţi exprimi mulţumirea faţă de acei oameni când în fiecare seară la ceasurile 18,30 fix, preşedintele totuşi în funcţie a acestei ţări iese şi anunţă că a mai avut loc o lovitură de stat. Îi înţeleg şi pe oamenii aceia, cu toate că ar trebui să se intereseze dacă nu cumva sunt cam dese loviturile de stat în România”, a declarat Crin Antonescu.

Ambasada Olandei a precizat miercuri că urmăreşte cu „îngrijorare” amendamentele aduse Codului Penal, prin care Camera Deputaţilor a scos preşedintele şi parlamentarii din categoria funcţionarilor publici.

„Ambasada Regatului Ţărilor de Jos urmăreşte cu îngrijorare amendamentele (aduse Codului Penal – n.r.) şi aşteaptă viitoarele evoluţii”, se arată în răspunsul misiunii diplomatice trimis AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: