TRAIAN BASESCU INTAIUL DEMIS AL ROMANIEI II INGROAPA PE PEDELISTI,”ADIO PD,ADIO PD-L!”

11 dec.

  Traian Băsescu pare a încerca să strice orice eveniment politic major pe care îl are PDL. Traian Băsescu le ia fața celor din PDL, exact când aceștia își pregătesc momente politice cheie.

Un episod din acest război de imagine va avea loc și în această seară. După un adevărat maraton în terioriu, PDL organizează dezbaterea finală între Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă, la Parlament, și mizau pe un impact mediatic major.

Se pare însă că evenimentul acestora va fi umbrit, având în vedere că președintele Traian Băsescu va avea o ieșire la postul B1 TV, chiar în timpul momentului culminant de la dezbaterea PDL. După principiul: ”Președintele este principalul furnizor de știri al țării”, Băsescu le va lua încă o dată fața celor de la PDL la un eveniment major.

Nu este însă prima oară când președintele Traian Băsescu le ia fața celor de la PDL. În vară, democrat-liberalii au avut o strategie de promovare pe diferite domenii de activitate. Când au încercat să lanseze strategia pe Agricultură, președintele Traian Băsescu a ieșit, chiar la aceeași oră, să prezinte strategia pe Agricultură a Administrației Prezidențiale.

Nici alegerile din PDL nu au fost exceptate de Traian Băsescu. După ce PDL l-a ales drept lider pe Vasile Blaga, în ciuda opoziției lui Traian Băsescu, președintele a ieșit seara cu celebrul mesaj: ”Adio, PD! Adio, PDL!”. Acel mesaj a acaparat întreaga atenție media, iar alegerea lui Vasile Blaga a trecut în plan secund.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: