TRAIAN BASESCU OFTICAT CE O SPUS DESPRE INTILNIREA DINTRE PRESEDINTELE USA BARACK OBAMA SI PREMIERUL ROMANIEI VICTOR PONTA!

11 dec.

  Traian Băsescu a afirmat marţi că după zece ani de mandat nu mai reprezintă ‘o tentaţie’ pentru el o întâlnire sau ‘o poză’ cu preşedintele SUA, Barack Obama.

‘Cu siguranţă ne va povesti ce a discutat’, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni, întrebat cu privire la discuţia pe care premierul Victor Ponta a avut-o cu preşedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.

Preşedintele a mai spus că nu îi pare rău că nu a mers la funeraliile naţionale ale fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, pentru că nu a avut bani de deplasare.

‘După 10 ani de mandat, credeţi că mai e o tentaţie pentru mine o întâlnire sau o poză?’, a mai afirmat şeful statului, cu privire la întâlnirea Ponta-Obama.

Băsescu a spus că nu-l va întreba pe Ponta ce a discutat cu Obama pentru că el ştie ce vor SUA de la România, şi anume ‘stat de drept, reducerea birocraţiei, reducerea corupţiei’.

Premierul Victor Ponta s-a întreţinut preţ de aproximativ 15 minute la Johannesburg cu preşedintele SUA, Barack Obama, la finalul discursului pe care liderul de la Casa Albă l-a avut în cadrul ceremonialului memorial pentru Nelson Mandela.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: