PRESEDINTELE PD-L VASILE BLAGA DE ACORD CU „GORGOGONA”LUI TRAIAN BASESCU,PROCURORUL CEAUSIST MONICA GHERGHESCU(MACOVEI),IN PRIVINTA SANCTIONARII DEPUTATILOR PD-L CARE AU VOTAT MODIFICAREA CODULUI PENAL!

12 dec.

 

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că împărtăşeşte acelaşi punct de vedere cu Monica Macovei, şi anume ca deputaţii care au votat pentru modificarea Codului Penal în această săptămână să fie sancţionaţi.

 

 

„Am discutat cu Monica Macovei şi împărtăşim acelaşi punct de vedere. Vom discuta lucrurile astea luni, în Biroul Permanent Naţional al partidului, vom respecta procedurile, îi vom invita şi pe colegi, nu ştiu ce a fost în capul lor, dar o să discutăm lucrurile astea. Sunt mai multe sancţiuni, de la mustrare până la excludere, dar să vedem ce a fost în capul lor, o să îi chemăm până luni, va fi o procedură mai rapidă, ei sunt în Bucureşti”, a spus Blaga, întrebat dacă deputaţii care au votat alături de USL pentru modificarea Codului Penal ar trebui sancţionaţi aşa cum a cerut europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Vasile Blaga a făcut această declaraţie înainte de începerea dezbaterii de la Palatul Parlamentului dintre Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, cei doi candidaţi ai PDL înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: