LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:”VOM DISCUTA IN USL DESPRE SIAMEZII BASESCU-GEORGESCU!”

13 dec.

Președintele PNL, Crin Antonescu, anunță că în USL se va vorbi despre declarațiile șefilor ANI, DNA și CSM, care au “calomniat” prin aprecierile lor referitoare la modifcarea Codului Penal.

Antonescu: Vom discuta în USL despre siamezii Băsescu-GeorgescuLiberalul susține că președinții acestor instituții au făcut procese de intenție și au arătat lipsă de respect față de Parlament.

“În legătură cu anumite declarații ale domnului Băsescu vom discuta, ale d-lui Horia Georgescu, la fel. Pentru că o lege nu este în ordine și că dânșii semnalează acest lucru este în ordine, dar a face procese de intenție, a spune că este o lege făcută să dea liber la furat, asta e ceva mai mult, iar dacă dl. Horia Georgescu sau doamnele de la CSM sau doamnele de la DNA fac un scandal teribil dacă presa pune în discuție anumite atitudini, decizii, acte ale instituțiilor lor ar trebuie să aibă același respect și să nu-i permită să facă procese de intenție cu privire la altă instituție, care este Parlamentul. N-au nicio dovadă că cineva din Parlament, din USL, a făcut o lege ca să fure”, a declarat Crin Antonescu, joi seara, la România Tv.

“Aceste modificări ale codului penal nu s-au făcut ca să se dea liber la furat așa cum în mod injurios, nejustificat și calomnios afirmă frații siamezi Băsescu-Georgescu”, a mai spus președintele PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: