ARIPA PNL – CRIN ANTONESCU,ISI ACUZA PARTENERII CAU TRANTIT LEGEA MINELOR SI DE ATAC GRAV LA IMAGINEA ROMANIEI,LIDERUL LIBERAL CRIN ANTONESCU STIE CA NU VA AJUNGE PRESEDINTE AL ROMANIEI SI APLICA METODA BASESCU „DUPA NOI POTOPUL!”

14 dec.

Surse din cadrul BPN al PNL susțin pentru pesurse.ro că discuțiile au fost foarte dure în cadrul ședinței pe tema Legii minelor, a Legii amnistiei și grațierii precum și la modificările făcute de Camera Deputaților la Codul Penal. În cadrul ședinței liderul deputaților PNL, George Scutaru a spus că de fapt PSD a fost autorul principal al căderii Legii minelor și că liberalii și-au respectat cuvântul dat cu câteva excepții:

„20 de colegi au votat Pentru, restul s-au abținut și chiar dacă toți cei prezenți ar fi fost Pentru tot nu ar fi trecut. Absenteismul masiv de la PSD a fost de vină. Noi i-am spus lui Zgonea să o scoată de pe ordinea de zi. Absenteismul e o problemă care se va perpetua și ar trebui ca în fiecare marți să vedem dacă legi de genul ăsta le punem pe ordinea de zi sau le retrimitem la comisii.”, a spus George Scutaru în cadrul ședinței.

În ce privește celălalte două proiecte de lege cu cântec, liderul deputaților PNL îi acuză pe ceilalți parteneri din USL că nu le pasă de interesul național și că vor face totul pentru a trece cele două legi:

„Celor de la PSD, PC și UNPR nu le pasă de nici o declarație internațională și nici de consecințe și spun că pus și simplu legea asta trebuie să treacă treacă (n.a. Proiectul de lege privind amnistia și grațierea) și vă atrag atenția că marți e ultima zi când pot face asta pentru că vin sărbătorile și suspendăm totul.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: