LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU A INCHEIAT PACT CU DIAVOLUL DE LA COTROCENI,TRAIAN BASESCU DUPA CE A FOST DE ACORD CU PROIECTUL DE LEGE PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA,ACUM SE FAULTEAZA SINGUR,TRADAND USL SI PE LIDERUL PSD VICTOR PONTA CU CARE A „BATUT PALMA!”,LIPSA DE ASA PREZIDENT BASESCU II!

15 dec.

Președintele PNL Crin Antonescu a dezvăluit că premierul Victor Ponta e a insistat cu o “idee stupidă” în încercarea de a trece prin Parlament proiectul de lege privind Amnistia și Grațierea. Primul-ministru a intenționat să prezinte opiniei publice ideea că liderii USL nu sunt de acord cu respectivul proiect, “dar, ce să vezi? În Parlament trece legea”.

Antonescu: Ponta a insistat cu o idee stupidă ca să treacă amnistia de Parlament. A fost o prostie maximă creată de PSD

Site-ul pesurse.ro prezintă o stenogramă de la ședința de sâmbătă a Biroului Politic Național al PNL, în care liderul liberal poate fi auzit spunând:

La cealaltă lege, la celălalt proiect cu celălalt subiect (n.r. Proiectul de lege privind amnistia și grațierea) i-am spus limpede primului-ministru că, deși există motive, rațiuni pentru a discuta serios despre o lege a amnistiei, eu nu cred că acest lucru trebuie făcut în fugă, în condițiile în care primul ministru nu e în țară și în condițiile în care nu există un aviz al Ministerului Justiției. Deci, ori facem o lege care să poată fi prezentată și apărată în fața opiniei publice – lege pe care să ne-o asumăm cu toții, ori, dacă nu noi nu suntem de acord, pentru că există riscul de a fi folosită propagandistic o astfel de lege. Este enorm, având în vedere că printre posibilii beneficiari ai unei asemenea legi ar fi un Adrian Năstase, un Voiculescu, domnul Fenechiu de la noi, domnul Nichita, domnul Dragnea. Problema, având în vedere că intră Voiculescu, Fenechiu de la noi, Dragnea și alții, deși cu toții avem opiniile noastre despre cum acești oameni au ajuns să fie condamnați.

Premierul a insistat, pornind de la aceeași idee cu care a insistat și în cazul Roșia Montană, cu o idee stupidă, și anume că se poate foarte bine ca domnia sa să spună că nu e de acord, că anumiți miniștri să spună că nu e bine, că eu, ca lider politic, din anumite rațiuni nu sunt de acord, dar, ce să vezi? În Parlament trece legea.

I-am spus că așa ceva nu stă în picioare și să luam doar acele decizii pe care considerăm că suntem îndreptățiți să le luăm. Sunt de acord că sunt lucruri care pot avea costuri electorale. Dar dacă ai voință politică să le faci, le faci, dar nu în felul acestă în care te descalifici ca lider politic.

Evident că acum atenția publică e maximă pentru inițiativa PSD, pentru că de acolo – din PSD – a venit. A fost o prostie, o prostie maximă creată de PSD!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: