JURNALISTUL RARES BOGDAN DE LA REALITATEA TV,DUPA RESPINGEREA SA DE NUMIRE IN FUNCTIE DE DIRECTOR GENERAL INTERIMAR AL SRTV!

17 dec.

 

 

Jurnalistul Rareş Bogdan a afirmat marţi, după ce plenul Parlamentului a respins propunerea de numire a sa în funcţia de director general interimar al Societăţii Romane de Televiziune, că prezenţa în Legislativ pentru această propunere rămâne un episod interesant.

 

 

„Sigur a fost războiul politic dintre PSD şi PNL. Eu vă voi spune acum că nu voi reveni pe 30 decembrie (când este preconizată o nouă şedinţă a Parlamentului – n.r.). Nu mă interesează să vin la Parlament, îmi place clădirea, cam mare pentru gustul meu. Am treabă, nu vin pe 30 decembrie. Eu am terminat, am fost audiat de comisie, am luat acest vot al comisiei. Rămâne un episod interesant din parcursul meu. Mă reîntorc la ‘Jocuri de putere'”, a declarat Rareş Bogdan, după votul plenului.

El a calificat drept „o surpriză plăcută” votul favorabil primit în comisiile de cultură după audierea sa.

Plenul comun al Parlamentului a respins marţi propunerea de numire a lui Rareş Bogdan în funcţia de director interimar al Societăţii Romane de Televiziune, din lipsă de cvorum legal.

Rezultatul votului a fost 174 de voturi „pentru” şi două „împotrivă”, iar votul nu este valid pentru că era nevoie de un cvorum legal de 291 de parlamentari. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: