PREMIERUL VICTOR PONTA A DECLARAT LUNI SEARA,LA ANTENA 3,CA USL TREBUIE SA RAMANA IMPREUNA PENTRU A-SI INDEPLINI OBIECTIVELE PENTRU CARE A FOST VOTAT!

17 dec.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la Antena 3, că USL trebuie să rămână împreună pentru a-şi îndeplini obiectivele pentru care a primit voturi.

 

 

„Cred că oamenii ne-au votat din două motive: în primul rând să îi scăpăm de Traian Băsescu şi de sistemul lui şi încă nu i-am scăpat, mai sunt 11 luni, şi în al doilea rând să facem anumite lucruri bune. Unele dintre ele le-am făcut, am reîntregit pensiile şi salariile, am repornit fondurile europene, punem internet în 2500 de şcoli, am dat banii înapoi la militari, am dat la diplomaţi, avem multe alte lucruri pe care trebuie să le facem. Dar prima condiţie, să îi scăpăm de ceea ce oamenii spun „Băsescu”, dar e de fapt regimul Băsescu, mai avem 11 luni. Pentru acest obiectiv trebuie să rămânem împreună”, a spus primul ministru.

Victor Ponta a explicat că există tensiuni în USL şi că regretă dacă a folosit în cursul zilei cuvinte care l-au supărat pe Crin Antonescu.

„Unitatea frontului anti-Băsescu, sigur că e de multe ori pusă la încercare. Sunt momente în care sub acest atac fiecare dintre noi simte nevoia să se tragă puţin din foc. Eu sunt genul care îmi asum toate lucrurile pe care le fac şi bune şi rele, le explic, uneori conving oamenii, alteori nu, dar important e că nu dau înapoi şi nu îmi las camarazii. (…) Eu ţin la ideea că suntem solidari. (…) Astăzi şi nu doar astăzi, de trei ani de zile, nu m-am exprimat în public critic la adresa domnului Antonescu. Astăzi trebuia să lămuresc o situaţie şi cred că am lămurit-o, dacă am folosit nişte termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău. Între aliaţi şi prieteni eu sunt cel mai conciliant şi aşa o să fiu şi de acum încolo”, a spus primul ministru.

Victor Ponta a precizat că nu crede că liderul PNL, Crin Antonescu are o înţelegere cu Traian Băsescu dar că au fost momente în care Antonescu a ţinut cont mai degrabă de părerea duşmanilor decât de cea a prietenilor.

„Nu cred chestia asta (că Antonescu are o înţelegere cu Traian Băsescu n.r.) Dar au fost momente în care a contat pentru domnul Antonescu mai mult părerea duşmanilor decât părerea prietenilor şi asta e o greşeală foarte mare. Adică nu trebuie să te laude domnul Andronic şi cu domnul Cristoiu ci trebuie să te laude cei care ţi-au fost alături la greu”, a conchis primul ministru. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: