SENATORUL PSD ,MIRCEA GEOANA DESPRE PRESTATIA LIDERULUI PNL CRIN ANTONESCU: „ESTE SFATUIT GRESIT,DAR ARE TIMP SA REMEDIEZE RELATIA CU VICTOR PONTA,ASTEFEL CA RELATIA DINTRE CELE DOUA PARTIDE ,IN CADRUL USL,SA DEVINA „DECENTA SI FUNCTIONALA”!

22 dec.

 

Preşedintele PNL Crin Antonescu a „îmbrăţişat” o tactică de comunicare prin care se distanţează de zona de guvernare şi astfel a sabotat relaţia şi chimia personală pe care o avea cu premierul Ponta, a declarat, duminică, senatorul PSD Mircea Geoană.

 
„Domnul Antonescu a îmbrăţişat o tactică de comunicare şi poziţionare politică din partea unei echipe de consultanţi care îl sfătuiesc să se diferenţieze, să se contrasteze faţă de ceea ce înseamnă guvernare care erodează şi acest lucru cred că este evident.Are în acest moment o strategie, probabil echipa sa îl sfătuieşte în acest fel. Cred că îl sfătuieşte greşit”, a spus senatorul PSD.

El a arătat că prin ideea de a nu fi solidar cu principalul său partener, Antonescu a sabotat de fapt relaţia şi chimia personală între el şi Victor Ponta, în condiţiile în care cei doi lideri ai USL au reprezentat, anterior, un „binom politic foarte solid”.

„Cred că această strategie este greşită. Are încă timp să o remedieze. Nu spun că trebuie să se iubească cu Victor Ponta sau liberalii trebuie să-i iubească pe social-democraţii, dar avem un contract. Noi ne-am respectat contractul, am dat din zestrea noastră politică, într-un raport de practic doi la unu între PSD şi liberali, am acceptat acea paritate”, a precizat Geoană.

El a apreciat că, dacă liberalii îi respectă pe social-democraţi, există şansa ca relaţia dintre cele două partide, în cadrul USL, să devină „decentă şi funcţională”.

„Cred că e bine să fim respectaţi şi dacă suntem respectaţi poate că mai există o şansă ca această poveste de dragoste, care se sfârşeşte acum în lacrimi şi în scandal, să devină măcar o relaţie decentă şi funcţională”, a spus Geoană.

Întrebat dacă Crin Antonescu ar fi un prezidenţiabil pe care electoratul PSD să-l sprijine anul viitor, în condiţiile în care ar renunţa la această strategie de departajare de PSD, Geoană a precizat: „Haideţi să nu ne mai ascundem după copac. Fiecare electorat doreşte un candidat din propriul său destin politic. Deci, evident că publicul PSD şi-ar dori un candidat la prezidenţiale din partea PSD”.

Geoană a spus că ideea de a le cere alegătorilor PSD să voteze cu Crin Antonescu la prezidenţiale reprezintă „un imens sacrificiu”, în condiţiile în care nu există nicio „garanţie de succes”.

„Nu lovirea PSD-ului sau a trecutului PSD-ului este o cale de succes. Îi irită pe ai noştri. Eu sper ca acest lucru să fie clarificat. Nu vă ascund faptul că există presiune foarte mare la baza partidului pentru un candidat propriu. (…) Răspunsul final va fi dat cred eu la finalul acestei ultime perioade în care încercăm să dăm USL-ului şansa de a continua”, a mai spus senatorul PSD Mircea Geoană, potrivit Mediafax .

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: